Hedda Felin

Chief Executive Officer, Hurtigruten Norway

Hedda Felin

Administrerende direktør i Hurtigruten Norge

Hedda ble administrerende direktør i Hurtigruten Norge i mars 2021, og leder hele driften av Hurtigrutens flåte langs norskekysten. Hun startet karrieren sin innen ledelsesrådgivning, hovedsakelig i internasjonale prosjekter, før hun startet i Statoil/Equinor. Hun har hatt forskjellige administrerende lederstillinger i 15 år, inkludert Head of CEO Office, SVP of UK Continental Shelf og globale toppledelsesstillinger innen sikkerhet, bærekraft og drift. Hedda har jobbet i Skandinavia, Frankrike, Storbritannia, Kina og Guinea. Favorittdestinasjon hennes med Hurtigruten er strekningen fra Tromsø til Kirkenes på grunn av den kuperte naturen og den fascinerende historien. Hjertet hennes banker litt ekstra for Bremnes i Kvæfjord, sør i Troms, der hun kan se Hurtigruten passere Andøya.

Hedda studerte internasjonal politikk og ledelse på det anerkjente Institut d'Etudes politiques de Paris i Frankrike, og er flytende i fransk.

På fritiden elsker hun å seile og vindsurfe om sommeren, og gå på ski og fotturer om vinteren. Hun bruker mye av fritiden med familien, og er en selverklært «hockeymamma», som ofte kan ses på sidelinjen til Jar Hockey.

Du kan følge Heddas eventyr som administrerende direktør i Hurtigruten Norge på LinkedIn.