Hurtigruten i Hjørundfjorden

Populære strekninger

Opplev mye på få dager

For oss er det viktig at møtedeltagerne kommer hjem med følelsen av å ha utrettet og opplevd mye samtidig. Beskrivelsen under er av våre populære strekninger for møtevirksomhet.

Ønsker du å vite mer om Hurtigrutens omfattende og unike tilbud, send en mail til [email protected].

Den norske øyen raftsundet.
Raftsundet
Bilde: Trym Ivar Bergsmo

Tromsø - Trondheim

På denne reisen har du ikke mye rom for søvn. Tromsø bør nytes før avgang, og foran deg har du Vesterålen, Lofoten og hele eventyret langs Helgeland før middelalderbyen Trondheim. La frisk havluft og spektakulær natur være hjertet av konferansen. Minutt for minutt former kulissene en perfekt bakgrunn for produktivitet og inspirasjon. Denne opplevelsen vil aldri bli glemt!

Priseksempel: fra 4472 NOK* per person i uspesifisert dobbeltlugar, inkl. helpensjon, konferansefasiliteter, WIFI, kaffepauser og pauseaktivitet

Les mer Les mer
Den norske øyen raftsundet.
Raftsundet
Bilde: Trym Ivar Bergsmo
Nordlyset fra Hurtigruten
Opplev det magiske nordlyset med Hurtigruten
Bilde: JAN R OLSEN

Kirkenes- Tromsø

Nordens Paris og Nordkapp, nordlys eller midnattssol. På denne reisen, Kirkenes - Tromsø er vi nord for polarsirkelen hele turen og du kan la deg inspirere av den ville og vakre kystnaturen Troms og Finnmark har å by på. Panoramaet gir inspirasjon for kreativitet og sjøutsikten vil ta pusten fra konferansens deltagere!

Priseksempel: 3861 NOK* per person i uspesifisert dobbeltlugar, inkl. helpensjon, konferansefasiliteter, WIFI, kaffepauser og pauseaktivitet

Les mer Les mer
Nordlyset fra Hurtigruten
Opplev det magiske nordlyset med Hurtigruten
Bilde: JAN R OLSEN
Trondheim Nidelven

Trondheim - Bergen

Middelalderbyen Trondheim gir en perfekt start på reisen sørover mot Bergen, byen mellom de 7 fjell, og UNESCO-listede Bryggen. Underveis har dere mulighet til å utforske Kristiansund, Norges klippfiskhovedstad, før vi seiler videre til Molde og Florø, forbi Jostedalsbreen og det enestående fjordlandskapet vår kyst har å by på. La landskapet stimulere produktivitet og få frem nye ideer og tanker. Hver minutt langs kysten gir rom for ny inspirasjon!

Priseksempel: 3148 NOK* per person i uspesifisert dobbeltlugar, inkl. helpensjon, konferansefasiliteter, WIFI, kaffepauser og pauseaktivitet

Les mer Les mer
Trondheim Nidelven
Svolvær, Lofoten

Svolvær – Bergen

Inspirasjon fra nord til sør. Bruk tid i Lofoten før seilasen tar dere videre mot den vakre Helgelandskysten. Høydepunktene står i kø med blant annet kryssing av Polarsirkelen, fjellkjeden De Syv Søstre og Torghatten. Besøk flere av kystbyene våre som Trondheim, Brønnøysund og Molde, før reisen avsluttes i Bergen.

Priseksempel: fra 6403 NOK* per person i uspesifisert dobbeltlugar, inkl. helpensjon, konferansefasiliteter, WIFI, kaffepauser og pauseaktivitet

*vi gjør oppmerksom på at Hurtigruten opererer med dynamiske priser og at prisene varierer ut fra sesong, gruppestørrelse, strekning og tilgjengelighet. Nøyaktige pristilbud gis på forespørsel.

Les mer Les mer
Svolvær, Lofoten

Tilbakemeldinger

Vi i Hurtigruten er svært takknemlige for tilbakemeldinger fra gjester som har reist med oss. Slik kan vi forbedre våre produkter ytterligere og tilpasse oss våre gjesters behov.

Ønsker du å gi en tilbakemelding kan du sende den til [email protected]

”Vi er MEGET fornøyde med opplegget på Hurtigruten. Festmiddagen som
var helt topp, smilende service, behagelig miljø og passende avbrekk og pauser
ved anløp – og prisene er virkelig konkurransedyktige!”
Endre Antonsen, Statkraft as

”En dag på et av Hurtigrutens skip betyr konsentrert arbeid som kan brytes opp med
aktiviteter som ørnesafari, hundespann, fangst av kongekrabber, rafting i Saltstraumen
eller torskefiske i Lofoten. Vi leter etter arenaer hvor vi kan tenke på en ny måte.
Arenaer hvor vi kan bli bedre motivert. De arenaene finner jeg til sjøs, på Hurtigruten.”
Markedsdirektør Arne Lambech i Nordea