Laks på Hurtigruten

Mat og drikke

Vi har funnet frem til de beste råvarene i Norge og våre kokker har jobbet frem menyer som står i stil til det fantastiske landskapet vi passerer.

En reise langs norskekysten er ikke bare en reise gjennom fantastisk natur. Du legger også ut på en kulinarisk reise – og det på den mest miljøvennlige måten. 

Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at du skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig.

Bak alle de lokale produktene vi serverer ligger det historier om livet langs norskekysten. Ikke bare er de lokale leverandørene lidenskapelig opptatt av å levere de beste råvarene, de formidler kunnskapen sin og deler hverdagshistorier fra stedene vi besøker. Vi har kalt kjøkkenet vårt for Norway’s Coastal Kitchen – fordi maten vi serverer er basert på ferske, smakfulle råvarer fra den langstrakte kysten vår. 

Frokost: 

Bugnende frokostbuffeter med varme retter, kjøttpålegg, fisk, hjemmelagde smoothies, energishots, yoghurt, frokostblandinger og syltetøy. Nyt nybakt brød, frukt, lokalproduserte oster og av og til en egen frokostkokk som steker sveler eller kutter fersk laks. Kaffe, te, juice, melk og vann er inkludert. 

Lunsj:

 Tradisjonelle retter fra områder vi seiler, en kjøtt-, en fisk- og en vegetarrett. Nybakt brød, lokalproduserte oster, stor salatbar og stort utvalg av pålegg og sjømat. Hjemmelaget dessert og kaker som søt avslutning. Kaffe, te og vann er inkludert. 

Middag: 

Tre-retters middager eller buffet basert på lokalprodusert mat med en historie. På menyen finner du både kjøtt, fisk og vegetarretter. Vann er inkludert. Vinpakke, lokale drikkevarer og alkoholfrie alternativer er også tilgjengelig. 

Vi er tilpasningsdyktige og streber for å kunne tilby noe til en hver smak. Informer oss om deres ønsker og behov, og vi vil gjøre vårt ytterste for å tilpasse oss disse.

Blåskjell i en gryte. Blåskjell i en gryte.

Ekstra servering

Det vil også være anledning til å tilpasse mat og drikke til deres program. Ta kontakt med oss for å høre mer om vårt utvalg av pausemeny og mingelmat. Feirer dere en spesiell anledning eller ønsker dere å gjøre ekstra stat på middagen? Vi tilbyr også 4- eller 5-retters festmeny!