©-T-I-Bergsmo,-9165.jpg
Nyt en drink på dekk og følg solen som aldri går ned Bilde: Trym Iver Bergsmo Bilde

Nyheter og kampanjer

Hold deg oppdatert på hva som skjer. Akkurat nå har vi flere kampanjer for møte- og konferansekunder som ønsker å reise med Hurtigruten.

Julebord på Hurtigruten i 2017

Ta med venner, familie eller bedriften din om bord, så er du garantert et minneverdig julebord, enten på juleseiling langs kysten eller på julebord til kai.

For å bestille direkte, vennligst kontakt oss på email: mo@hurtigruten.no eller ring 81003030. Bestiller du før 31. august kan du spare 10 % (gjelder pr. innrapporterte og bekreftede navn innen 31. august).

 

Høsttilbud på Kick Off og konferanser om bord på Hurtigruten

Avreise: September - november 2017

Trondheim-Bergen (2 døgn)

Vi seiler ut gjennom den vakre Trondheimsfjorden og krysser deretter det åpne hav. Nyt synet av Nordfjorden under den mektige Jostedalsbreen, Sognefjorden og den praktfulle skjærgården.
Pris fra 2550,-

Tromsø-Kirkenes (2 døgn)

Nyt synet av det subarktiske landskapet når vi krysser 71° nord. Vi fortsetter nordover gjennom hjertet av samenes rike. Er vi heldige kommer lokale fiskere om bord og deler dagens fangst med oss.
Pris fra 3400,-

Kirkenes-Tromsø (2 døgn)

Start møtet i byen der Hurtigruten snur og nyt en deilig lunsj når skipet starter ferden sørover. I Honningsvåg kan du og kollegene dine starte dagen med frokost på Nordkapp.
Pris fra 2550,-

Priseks. gjelder pr. person og inkluderer seilas med alle måltider og møtefasiliteter.

For booking, vennligst kontakt oss på email: mo@hurtigruten.no eller ring 81003030

 

Sidehandlinger