©-T-I-Bergsmo,-9165.jpg
Nyt en drink på dekk og følg solen som aldri går ned Bilde: Trym Iver Bergsmo Bilde

Nyheter og kampanjer

Hold deg oppdatert på hva som skjer. Akkurat nå har vi flere kampanjer for møte- og konferansekunder som ønsker å reise med Hurtigruten.

Julebord på Hurtigruten i 2017

Ta med venner, familie eller bedriften din om bord, så er du garantert et minneverdig julebord, enten på juleseiling langs kysten eller på julebord til kai.

For å bestille direkte, vennligst kontakt oss på email: [email protected] eller ring 81003030. Bestiller du før 31. august kan du spare 10 % (gjelder pr. innrapporterte og bekreftede navn innen 31. august).

 

Forvent det uventede! Reis i januar til mars 2018

Nordgående: Bergen til Tromsø (Fra 6 800,-)

Nyt atmosfæren og kulturen i byer som Bergen, Ålesund og Tromsø. Utforsk den rå og vakre kystlinjen mens du fortsetter oppover og forbi Polarsirkelen hvor du står ansikt til ansikt med naturlige underverk og spennende utflukter. I pausene kan dere puste inn den kalde, friske og klare luften, og se de små klyngene av hus som gløder som lykter på land.

Sørgående: Tromsø til Bergen  (Fra 6 800,-) 

Den hvite og rene snøen dekker landskapet, og passer perfekt for actionfylte utflukter som hundesledekjøring, hvalsafari eller fisketur i Lofoten. På veien sørover opplever dere magiske Lofoten og Helgelandskysten på dagtid. Reisen vil fortsette å imponere dere når vi seiler langs den uberørte og overveldende vestlandskysten.

Konferanserom er reservert alle dager. Prisen inkluderer dobbeltlugar, alle måltider, møtefasiliteter og en frist pauseaktivitet på dekk pr. hele møtedag

 

Høsttilbud på Kick Off og konferanser om bord på Hurtigruten

Avreise: September - november 2017

Trondheim-Bergen (2 døgn)

Vi seiler ut gjennom den vakre Trondheimsfjorden og krysser deretter det åpne hav. Nyt synet av Nordfjorden under den mektige Jostedalsbreen, Sognefjorden og den praktfulle skjærgården.
Pris fra 2550,-

Tromsø-Kirkenes (2 døgn)

Nyt synet av det subarktiske landskapet når vi krysser 71° nord. Vi fortsetter nordover gjennom hjertet av samenes rike. Er vi heldige kommer lokale fiskere om bord og deler dagens fangst med oss.
Pris fra 3400,-

Kirkenes-Tromsø (2 døgn)

Start møtet i byen der Hurtigruten snur og nyt en deilig lunsj når skipet starter ferden sørover. I Honningsvåg kan du og kollegene dine starte dagen med frokost på Nordkapp.
Pris fra 2550,-

Priseks. gjelder pr. person og inkluderer seilas med alle måltider og møtefasiliteter.

 

For booking, vennligst kontakt oss på email: [email protected] eller ring 81003030

 

.