special_offers_us2.jpg

Julebord på Hurtigruten

Ta med venner, familie eller bedriften din om bord, så er du garantert et minneverdig julebord, enten på juleseiling langs kysten eller på julebord til kai.

JULEBORDSEILING UNDER NORDLYSET

Kom om bord og kos dere med nydelig julemat som er laget av lokale råvarer. Det blir også levende musikk, julepyntet skip, fantastisk service og en helt spesiell atmosfære. Er vi heldige setter nordlyset en vakker ramme rundt hele begivenheten.

De ulike menyene kan du se helt neders på siden.

TROMSØ – SVOLVÆR T/R

Avgang natt til lørdag 03. desember med MS Nordkapp, MS Nordnorge på retur
Avgang natt til lørdag 10. desember med MS Kong Harald, MS Finnmarken på retur. Pris pr person inkludert reisebillett, lugar, frokost og julebord før Svolvær på sør.
Pris fra 2 970,-

HARSTAD - SVOLVÆR T/R

Avgang lørdag 03. desember med MS Nordkapp, MS Nordnorge på retur
Avgang fredag 10. desember med MS Kong Harald, MS Finnmarken på retur
Pris pr person inkludert reisebillett, lugar og julebord før Svolvær på sør.
Pris fra 2 470,-

TROMSØYA RUNDT

Ombordstigning fra kl 20.15. Avgang kl 21:00. Beregnet ankomst kl 01:30.
Lørdag, 19. november, MS Spitsbergen
Fredag, 25. november, MS Richard With
Fredag, 02. desember, MS Nordkapp
Pris pr person inkludert reisebillett og julebord 1 095,-

SANDNESSJØEN - RØRVIK T/R

Avgang lørdag 3. desember med MS Nordlys, MS Trollfjord på retur
Pris pr person inkludert reisebillett og julebord før Rørvik på sør.
Pris fra 2 290,-

BRØNNØYSUND - RØRVIK T/R

Avgang lørdag 3. desember med MS Nordlys, MS Trollfjord på retur
Pris pr person inkludert reisebillett og julebord før Rørvik på sør.
Pris fra 1 560,-

ÅLESUND/MOLDE – TRONDHEIM T/R

Avgang fredag 25. november med MS Nordlys og MS Polarlys på retur
Pris pr person inkludert reisebillett og julebord i Bergen.
Pris fra 2 470,-

KRISTIANSUND/MOLDE/ÅLESUND – BERGEN T/R

Avgang fredag 25. november med MS Finnmarken.
Pris pr person inkludert reisebillett og julebord i Bergen.
Pris fra 2 940,-

TRONDHEIM – RØRVIK T/R

Avgang lørdag 3. desember med MS Trollfjord og MS Nordlys på retur
Avgang lørdag 10. desember med MS Polarlys og MS Trollfjord på retur
Pris pr person inkludert reisebillett og julebord før Rørvik på nord.
Pris fra 2 450,-

BERGEN- TRONDHEIM

Avgang lørdag 2. desember med MS Kong Harald.
Pris pr person inkludert reisebillett og julebord.
Pris fra 2 350,-

Merk:  Frokost er ikke inkludert i prisen og må tillegges hvis ønskelig.

JULEBORD TIL KAI

dates1.jpg
dates2 (1).jpg

FOR BESTILLLING OG MER INFORMASJON:

Juleseiling: Les mer på hurtigruten.no/julebord. Ring 810 30 000 eller send -post.
For bedrifter og grupper over 10 personer; mo@hurtigruten.com,
For andre henvendelser; booking@hurtigruten.com.

Menyene for julebord, familiebuffet/julelunsj og julefrokost kan du se helt nederst på siden.

Julebord til kai bestilles direkte hos skipene. Finn kontaktinfo under:

MS MIDNATSOL

Tlf. 994 87 277
restaurantsjef.ms@hurtigruten.com

MS TROLLFJORD

Tlf. 994 87 276
restaurantsjef.tf@hurtigruten.com

MS FINNMARKEN

Tlf. 992 09 175
restaurantsjef.fm@hurtigruten.com

MS NORDNORGE

Tlf. 913 80 637
restaurantsjef.nn@hurtigruten.com

MS POLARLYS

Tlf. 994 87 275
restaurantsjef.pl@hurtigruten.com

MS NORDKAPP

Tlf. 975 81 000
restaurantsjef.nk@hurtigruten.com

MS NORDLYS

Tlf. 994 87 274
restaurantsjef.nl@hurtigruten.com

MS RICHARD WITH

Tlf. 975 71 000
restaurantsjef.rw@hurtigruten.com

MS KONG HARALD

Tlf. 994 35 241
restaurantsjef.kh@hurtigruten.com

MS SPITSBERGEN

Tlf. 974 91 000
restaurant.manager@sb.hurtigruten.com

MS VESTERÅLEN

Tlf. 480 18 000
restaurantsjef.va@hurtigruten.com

 

MENYER

Julebord

KALDMAT:

Fenalår
Spekeskinke
Morrpølse
Pyntet Grisehode
Syltelabber
Hjemmelaget sylterull
Hjemmelaget persesylte
Hjemmelaget lammerull
Kokt lammelår
Juleskinke
Roastbiff
Kalkun
Røykelaks
Hjemmelaget gravlaks
Hjemmelaget Marinert Laks
Varmrøykt laks
5 sorter sild

SKALLDYR:

Krabbeskjell
Kongekrabbe
Blåskjell
Ferske reker
Majones, sitron, dill mm

VARMRETTER:

Pinnekjøtt 
Medisterpølser 
Julepølser
Svineribbe
Medisterkaker
Rødkål
Surkål
Lutefisk
Ertestuing
Baconfett
Sennepssaus
Kokte poteter 
Kålrabistappe
Div . tilhørende sauser og garnityr

DESSERTER:

Verdens beste 
Kransekake
Marsipankake
Multefromasj – Friske multer, saus 
Riskrem med rødsaus
Karamellpudding med karamellsaus 
Bær med vaniljekrem
Fiken og dadler
Oppskåret frisk frukt
Diverse sauser, oster og julebrød
Pepperkaker og annen julekjeks

Meny: Julelunsj/Familiebord

KALDMAT:

Hjemmelaget lammerull
Hjemmelaget sylterull
Røkt lammelår
Hjemmelaget sildesalat 
Tomatsild
Glassmester sild

Vi har ikke skalldyr på buffeten.

VARMRETTER:

Lutefisk
Svineribbe
Medisterkaker- og pølser
Pinnekjøtt
Alt serveres med tradisjonelt tilbehør

BARNEBUFFET:

Pasta med ost- og fløtesaus
Kjøttboller
Kokte wienerpølser m/tilbehør

DESSERTER:

Riskrem med rødsaus
Karamellpudding
Verdens beste
Kransekake
Bær og vaniljekrem
Fiken og dadler
Oppskåret frisk frukt
Ost
Pepperkaker og annen julekjeks

Meny: Julefrokost

KALDMAT:

Hjemmelaget lammerull
Hjemmelaget sylte
Hjemmelaget marinert laks
Større utvalg av sild 
Ansjosfilet
Røket laks
Eggerøre
Julebrød
Annen fersk bakst
Pepperkaker og annen julekjeks

VARMMAT:

Egg og bacon 
Pannekaker
Vafler

VARM DRIKKE:

I tillegg til kaffe og te, skal det serveres

Sidehandlinger