Hurtigruten til Amazonas, Canada og verdens lengste fjord

Hurtigruten åpner nå Explorer sesongen 2017/2018. Fra 2017 seiler Hurtigrutens ekspedisjonsskip til regnskogen i Sør-Amerika og til vikingtufter og nasjonalparker på Newfoundland. I Arktis kommer seilinger til det største fjordkomplekset på kloden.

Tenk deg å være i den grønne, frodige Amazonas med villdyrene eller på de solfylte strendene i Brasil. Fra varme, tørre Sahara til de kalde ville Norske fjordene, vi seilier i kjløvannet til alle de gamle oppdagerne, som for eksempel Thor Heyerdahl - hver reise vil gi deg en fantastisk oppplevelse. 

Besøk eksotiske destinasjoner langs europas kyst, fargerike Sør-Amerika eller til spissen av Afrika med magiske Marokko.

Se alle våre reiseforslag transatlantiske seilinger 17/18 her!

Om å krysse hav

Uansett hvilke andre deler av verden du har sett på tidligere reiser er Antarktis garantert helt annerledes enn du vil oppleve noe annet sted. Dette isolerte kontinentet er omgitt av et stort og kaldt ishav, og her på dette store, hvite kontinentet, er naturen på sitt mest spektakulære og storslåtte. 

Reis i kjølvannet av den store oppdagelsesreisende, Roald Amundsen, sammen med MS Fram, den ultimate explorer fartøyet. Eller velg MS Midnatsol som er et større skip og som tar deg til de chilenske fjorder.

Se alle våre reiseforslag til Antarktis 17/18 her!

Antarktis

Grønland er kontrastenes land, og noe helt utenom det vanlige. Kolossale isfjell og innlandsisen, en isbre som er tre kilometer tykk og som nesten dekker hele øya. Men is og kulde er ikke alt; opplev grønne fjell, dype fjorder, vakre blomsterenger og et rikt dyreliv. Vi får også se det unike samspillet mellom mennesket og naturen.

På våre reiser får du muligheten til å møte lokalbefolkningen og lære om deres historie og tradisjoner. Kom tett på naturen, dyrelivet og kulturen på en av våre mange spennende ekspedisjoner med enten MS Fram eller MS Spitsbergen - hver tar deg med på utrolige eventyr i denne vakre nordlige landskapet.

Se våre reiseforslag til Grønland 17/18 her!

Grønland

Sagaøya Island er landet av is og ild, med isbreer og vulkaner side om side. I den uberørte naturen kan du oppleve et spektakulært landskap med sprutende geysirer og imponerende fossefall. Bli med når vi tar en nærmere kikk på øyas urbane samfunn og storslåtte natur.

Seil i kjølvannet av vikingene med vårt skip MS Spitsbergen og vær vitne til de majestetiske isbreer, fosser, geysirer og fjell.

Se våre reiseforslag til Island 17/18 her!

Island

Spitsbergen tilbyr en unik variasjon i dyreliv og en spektaulør natur som ikke kan sammenlignes med noe annet sted i verden. Opplev midnattsolen, der du har konstant dagslys eller nyt de magiske arktiske nettene med det fascinerende nordlyset. Bli med på fantastiske aktiviteter som snøscooter, hundeslede eller truger eller til vanns via båt, kajakk eller på safari i Isfjorden på sommeren. Dersom du er heldig vil du se den arktiske Kongen - Isbjørnen.

Reis med MS Nordstjernen, MS Fram eller MS Spitsbergen og opplev dett fantastiske arktiske landskapet. Bli med oss på et arktisk eventyr langt mot nord.

Se alle våre reiseforslag til Svalbard 17/18 her!

Svalbard