Fra Antarktis til Svalbard - Plant flagget ditt!

I 1911 plantet Roald Amundsen det norske flagget på Sydpolen. Nå er det din tur.

Det bor en eventyrer i oss alle. Noen lengter etter å bestige Mount Everest, andre drømmer om en vellykket telttur i skogen. Uansett hvor i verden du planter et flagg, symboliserer det at du har nådd et mål. Med Hurtigrutens oppdagelsesreiser har du nå muligheten til å realisere en drøm av de sjeldne. Plant flagget ditt på noen av verdens mest eksotiske og avsidesliggende steder.

  • Helt siden 1893 har Hurtigruten vært eksperter i å operere under ekstreme forhold.
  • Hurtigruten er verdensledende og nytenkende innen bærekraftig reiseliv.
  • Bli med på actionfylte utflukter eller aktiviteter der læring står mer i fokus.
  • Hurtigrutens skip er spesialdesignet for å gi gjestene store naturopplevelser.

Plant flagget ditt

 

Hva gjør Hurtigruten annerledes

En ekspedisjon med Hurtigruten er mer enn bare en ferie. Du får sjansen til å utforske uberørt villmark, utvide horisonten din og oppleve eventyr av de helt sjeldne.

▶  HISTORIE OG ERFARING 

Helt siden 1893 har Hurtigruten vært eksperter i å operere under ekstreme forhold. Ekspedisjonsteamet vårt har mange års erfaring og god vitenskapelig kunnskap, som gjør at du kan føle deg trygg gjennom hele reisen.

▶  MILJØVENNLIGE EVENTYR 

Når vi reiser i uberørte og sårbare naturområder har vi et stort miljøansvar. Hurtigruten er verdensledende og nytenkende innen bærekraftig reiseliv.

▶  AKTIVITETSBASERTE EKSPEDISJONER 

Enten du vil bli med på actionfylte utflukter eller aktiviteter der læring står mer i fokus, tilbyr Hurtigrutens Explorer-skip en rekke spennende utendørsaktiviteter som gjør reisen din enda mer minneverdig.

▶  TETT PÅ NATUREN OG DYRELIVET 

Hurtigrutens skip er spesialdesignet for å gi gjestene store naturopplevelser. Vi prøver å komme så tett på naturen som mulig, så lenge det er forsvarlig, for at du skal få se hvaler, pingviner, fossefall og en rekke andre spektakulære naturelementer.

 

Beste tilbud

Bestill innen 31. desember 2016 og spar 5000,-

Utforsk Antarktis, Canada, Grønland, Europa, Svalbard eller seil på tvers av Atlanterhavet på en Explorer-reise i 2017/18. 

Med vår nye explorerflåte har du mulighet til å plante ditt flagg på noen av de mest avsidesliggende stedene i verden! Book en ekspedisjon til Antarktis, Grønland, Island, Svalbard, Europa, Sør-Amerika, Canada og over Atlanterhavet i 2017-2019 og du sparer 5000 kr per person.

For å bestille dette tilbudet online, velg reise under "Reiser på tilbud"-fanen over.

Du kan også sende epost til [email protected], eller ringe oss på 81003030.


*Vilkår

Bestill før 31. desember 2016. Gjelder for avganger 1/4/17 - 31/3/19. Tilbudet gjelder kun på spesifiserte lugarer. Prisavslaget kan benyttes på alle explorerseilinger på MS Midnatsol, MS Fram (utenom 15/11/17) og MS Spitsbergen (utenom 19/1/18 og 14/2/18). Tilbudet gjelder ikke på seilinger med MS Nordstjernen.Tilbud av lugarer og utflukter avhenger av tilgjengelighet . Hurtigruten har et fleksibelt prissystem og priser kan endres når som helst. På grunn av lokale forhold kan reiseruter endres. Tilbudet kan endres eller avsluttes når som helst. Inkluderer kun nye bestillinger. Tilbudet kan kombineres med Ambassadørrabatt

Relaterte reiser

Unike Hurtigruten

Reiseplan

Våre eventyr gir deg unike opplevelser. Opplev hvorfor Hurtigruten er annerledes:

2017 - 2018 Seilinger

Avreisehavn De mest spennende stedene i verden
Originalen
01_ExploringNewWaters.jpg

Utforsket nye farvann siden 1896


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

Den originale Fram var det mest kjente skipet på den tiden, og merittene til hennes ekspedisjoner har ikke blitt matchet av noen andre skip. Som en del av Fridtjof Nansens  ekspedisjon var hun første skipet til å seile over det Arktiske hav. Etter det ble hun brukt av Otto Sverdrup til å utforske det canadiske området Nunavut, det største området som ble kartlagt på en enkelt ekspedisjon på den tiden. Så til den mest berømte ekspedisjonen av alle, da Fram tok Roald Amundsen til hans startpunkt på Antarktika i kappløpet mot Sydpolen.

Reis enda lenger
02_ExpandingIntoNewTerritories.jpg

Utvidelse til nye territorium


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

I 2002 dro Hurtigruten på sine første ekspedisjoner til Antarktis, og snart etter kom ekspedisjoner til Grønland. Begge destinasjonene har sterke bånd til norsk oppdagerhistorie. I 2007 ble vårt nye Explorer-skip klart og oppkalt etter Nansens Fram. I dag seiler våre ekspedisjonsskip til Grønland, Island, Svalbard og Antarktis. Fra 2016 vil MS Fram, MS Midnatsol og MS Nordstjernen få selskap av MS Spitsbergen i spennende farvann. MS Spitsbergen vil utforske Newfoundland i Canada, Grønlands fjorder og kysten lands de britiske øyer. 

Vi tar ansvar
03_MinimizingOurImpact.jpg

Minimerer vårt avtrykk


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

Å bli verdensledende innen ekspedisjonsreiser bringer med seg ansvar for å ta vare på naturen langs våre ruter. Reising er en stor del av vår moderne livsstil, og dette påvirker stedene vi besøker. Vi garanterer den høyeste grad av miljøbevissthet om bord og i land, og vi er stolte av vårt løfte om å bevare områdene vi besøker. 

Hurtigrutens ekspedisjonsteam
04_YourPolarHeros.jpg

Dine polarhelter


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

Vårt ekspedisjonsteam er ikke bare eksperter, de er også lommekjente på stedene vi besøker. De foreleser om biologi, historie, geologi og menneskets æraer av utforskning. De hjelper deg å oppleve områdene vi besøker til det fulle uten å forstyrre dyreliv og natur.

Uten mat og drikke duger helten ikke
05_ExquisiteFood.jpg

Utmerket mat – hele dagen


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

En reise med Hurtigruten handler om opplevelser. For å opprettholde energien er det viktig å spise godt. Om bord finnes det mat for alle ganer, spesielt utvalgt av vårt prisvinnende mat- og drikketeam. 

Det finnes en oppdager i oss alle
06_FindYourLevel.jpg

Finn din indre oppdager


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

Nyt en kopp kakao på dekk mens vi passerer gigantiske isfjell, besøk en cacaogård i Patagonia, vandre blant tusenvis av pingviner, gå på en jungelsti under fargerike papegøyer, padle kajakk forbi lekne seler, sov i telt under den arktiske himmelen, kjør i hundespann, se en isbjørn… listen fortsetter og fortsetter. Hurtigruten gir deg muligheten til å bli kjent med din indre oppdager. Uansett hvor eventyrlysten du er. 

Din basecamp til sjøs
07_FourExpeditionShips.jpg

Valget er ditt – fire Explorer-skip


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

Med mer enn 200 utflukter og aktiviteter å velge i på våre fire Explorer-skip på fire forskjellig kontinent finner du noe som passer deg. I tillegg utvider vi vår Explorer-flåte fra 2018 med nye MS Roald Amundsen, det første passasjerskipet med hybridmotor. 

Young explorer
08_YoungExplorersProgram.jpg

Young Explorer-programmet


Sted: De mest spennende stedene i verden

På MS Midnatsol har vi et spesialdesignet program for de yngre oppdagerne der ute. Barn mellom 7 og 13 får en vitenskapelig introduksjon til de arktiske og antarktiske områdene. Gjennom aktiviteter og opplevelser lærer vi om issmelting, polarområder, natur og dyreliv. 

Utvid horisontene
09_ScienceCenter.jpg

Vitenskapssenter for alle aldre


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

På MS Midnatsol har vi et spesialdesignet program for de yngre oppdagerne der ute. Barn mellom 7 og 13 får en vitenskapelig introduksjon til de arktiske og antarktiske områdene. Gjennom aktiviteter og opplevelser lærer vi om issmelting, polarområder, natur og dyreliv. 

Nytt fremtidsrettet skip
10_NewAgeofExploration.jpg

Den nye utforskningstiden


Sted: Opplev forskjellen med Hurtigruten

I July 2018 vil Hurtigrutens nye skip bli en del av flåten: MS Roald Amundsen. Skipet vil ha ny, miljøvennlig hybridteknologi som vil redusere brenselforbruket. MS Roald Amundsen vil være det første av to hybridskip Hurtigruten bygger de neste årene som kutter utslipp gjennom elektrisk fremdrift. Fremtidens reiser vil være stille og utslippsfri. 

Sted De mest spennende stedene i verden
Reiser på tilbud

Antarktis - Spar 5000 kr

Isolert, urørt og fortryllende - la det kaldeste kontinentet på jorden varme hjertet ditt. Gi deg bort til elementene og opplev den hvite ensomheten og det fryktløse dyrelivet som florerer her. Polarekspedisjonen din vil introdusere deg til Sør Amerikas magi før vi setter ut på eventyret til verdens ende. Uansett hva du har sett tidligere: Antarktis er ulikt alt annet du noensinne vil oppleve.

Sør-Amerika - Spar 5000 kr

Som om Amazonas' eksotiske regnskog og forførende elv ikke var nok - en reise til det sprudlende Sør Amerikanske kontinentet er en oppdagelsesferd gjennom skjulte perer og yrende byliv. Det er milevis med brasilianske strender. Det er nærkontakt med unikt dyreliv, som Magellanpingviner på Falklandsøyene. Og det er en opplevelse for livet.

Nord-Amerika - Spar 5000 kr

Vilt og vakkert, øde og rikt på historie - en reise til Canadas østkyst er noe for de eventyrlystne. Våre ekspedisjonsseilas tar deg med til noen av de minst besøkte men mest spektakulære høydepunktene i Nord Amerika, fra små byer og lokalsamfunn til villamarken i Newfoundlands store nasjonalparker - Gros Morne og Torngat. Ettersom noen av reisene våre i Nord Amerika også inkluderer stopp i Grønland og Island, seiler vi i kjølvannet av vikingene som kom hit for over 1000 år siden. Våre mindre ekspedisjonsskip gir deg enda mer kontakt med eksotisk dyreliv, fjorder, isbreer og daler - perfekt for oppdagere på utkikk etter et sant arktisk eventyr.

Over Atlanterhavet - Spar 5000 kr

Finn frem eventyreren i deg og dra på et legendarisk seilas over det enorme Atlanterhavet - i kjølvannet av en ekte eventyrer, Thor Heyerdahl. Nyt avslappende dager til sjøs, utforsk fasilitetene på skipet, og la deg begeistre av kunnskapen til vårt ekspedisjonsteam om bord. På en reise mellom kontinentene anløper vi noen av de mest eksotiske havnene og vakre byene i Europa, Afrika og Sør-Amerika.

Europa - Spar 5000 kr

Gamle sivilisasjoner, storslåtte byer og skjulte perler - gjør deg klar for et unikt seilas langs Europas historiske kystlinje, en reise som viser kontinentets mange kontraster og rike kulturarv. Fra de norske fjordene til ørkenen i Nord-Afrika - våre ekspedisjonsskip lar deg utforske ikoniske og vakre destinasjoer på en aktiv måte, og gir deg sjelden innsikt i europeisk historie og kultur.

Grønland - Spar 5000 kr

Dra på eventyr blant gigantiske isformasjoner, fjell og fjorder og utforsk verdens største øy. Grønland, eller "Menneskenes Land", byr på unike møter med isolerte inuit-samfunn. Seil gjennom arktiske farvann med ekspedisjonsskipet MS Fram eller MS Spitsbergen, og kom nærmere det yrende dyrelivet og den spektakulære naturen på Grønland.

Svalbard - Spar 5000 kr

Øde, mystisk og ekstremt. Utforsk den arktiske juvelen Svalbard, og kjenn på følelsen av å dra på eventyr slik de første oppdagerne gjorde. Spitsbergen, den største av Svalbards øyer, er formet av is, vind og sjø. Våre ekspedisjoner tar deg nærmere spøkelsesbyer av tidligere hvalfangststasjoner, fantastiske fjorder og isfjell, dyreliv og kongen av arktis - isbjørnen.

Møt våre eventyrere Bestill nå!