plantyourflags_hero2.jpg

Spar 5000,-

Fra Antarktis til Svalbard - Gjør deg klar til å plante ditt flagg!

I 1911 plantet Roald Amundsen det norske flagget på Sydpolen. Nå er det din tur. Vi har utfordret eventyrere som Cecilie Skog og Aleksander Gamme til å plante flagget sitt for en sak de virkelig bryr seg om. Se hvem de er og hvordan de forbereder seg på å plante flagget sitt i noen av de vakreste og mest ekstreme områdene i verden:

Klikk deg inn her for å se filmene om våre fem eventyrere!

 

Nå ditt mål

Det bor en eventyrer i oss alle. Noen lengter etter å bestige Mount Everest, andre drømmer om en vellykket telttur i skogen. Uansett hvor i verden du planter et flagg, symboliserer det at du har nådd et mål. Med Hurtigrutens oppdagelsesreiser har du nå muligheten til å realisere en drøm av de sjeldne, med reiser til noen av verdens mest eksotiske og avsidesliggende steder.

Bestill innen 30. november  og spar 5000,-

Spar 5000,– pr. person* på alle reiser til Antarktis, Grønland, Island, Svalbard, Europa, Sør-Amerika, Canada og over Atlanterhavet i 2017-2019 (se alle våre destinasjoner under).

Tilbudet gjelder:

  • Avreise fra 01. januar 2017  til 31. mars 2019.
  • Alle skip unntatt MS Nordstjernen
  • Bookingperiode: 7 - 30 november

* Vennligst merk at tilbudet gjelder kun nye bestillinger, og at de 5000 kr per person allerede har blitt trukket fra prisen som vises på siden og i bookingforløpet.   

Har du spørsmål vedrørende bestilling kan du ta kontakt med våre reisespesialister på telefon 81003030 eller sende oss en mail på [email protected]

Unike opplevelser med Hurtigruten

  • Helt siden 1893 har Hurtigruten vært eksperter i å operere under ekstreme forhold.
  • Hurtigruten er verdensledende og nytenkende innen bærekraftig reiseliv.
  • Bli med på actionfylte utflukter eller aktiviteter der læring står mer i fokus.
  • Hurtigrutens skip er spesialdesignet for å gi gjestene store naturopplevelser.

Sidehandlinger