Aktiviteter om bord på reiser langs norskekysten

Vi tar deg enda nærmere den vakre kysten vår, slik at du kommer tettere på naturen, dyrelivet, kulturen og menneskene som bor her.

I løpet av reisen blir du invitert på flere aktiviteter, presentasjoner og foredrag om bord. Disse skjer enten inne i skipet eller ute på dekk. Aktivitetene endres etter årstidene, og hvor i leia vi befinner oss. Noen av dem inkluderer både presentasjoner og smaksprøver av lokale råvarer fra Norway’s Coastal Kitchen. For eksempel serverer vi ferske Lyngen-reker på dekk når vi seiler inn i Lyngenfjorden om våren. Det blir multer på dekk i Nord-Norge om høsten, ferske fiskekaker om vinteren eller ”trollsuppe” om sommeren når vi seiler inn i Trollfjorden.

Ute i den friske luften

Aktivitetene våre foregår ofte ute på dekk i den friske sjøluften. Veldig ofte handler foredragene og presentasjonene om livet i havet eller langs kysten. Du kan for eksempel lære kunsten å skjære ut torsketunger eller filetere fisk av lokale fiskere. Andre aktiviteter er Polarsirkeldåp når vi krysser Polarsirkelen, vi jakter på nordlyset fra dekk om vinteren eller du kan sove under midnattssolen i en sovepose om sommeren. Det er selvfølgelig helt opp til deg om du har lyst til å bli med på disse aktivitetene eller ikke.

Kystreiser for eventyrere

Tre av skipene våre, MS Nordnorge, MS Nordkapp og MS Nordlys, er dedikert til et nytt konsept der du får mer aktive opplevelser langs kysten vår. Reisene går hele året, og unike utflukter, forelesninger og aktiviteter som får deg til å føle deg som en polarhelt i villmarken er inkludert. I tillegg tilbyr vi aktive utflukter og spesielle turer med ekspedisjonsteamet vårt. Disse ekspedisjonsseilasene kombinerer det aller beste fra de vanlige seilasene våre langs norskekysten med explorer-reisene våre.

Utforsk og lær enda mer

Ekspedisjonsteamet vårt kommer også til å lære deg mer om dyrelivet, naturfenomener, naturen og lokal kultur langs leia. Det blir foredrag om bord hver dag slik at du får utvidet horisonten din om flora og fauna, polarhistorie, vikinghistorie, geologi, glasiologi og klima for å nevne noe.

.