Finnmarken_NEW_02_Norskekysten-Geiranger-HGR-112201.jpg

Vilkår og betingelser for konkurransen.

  1. Ingen kjøp eller noen form for betaling er nødvendig for å delta eller vinne trekningen.
  2. HVORDAN DELTA: Perioden for å delta ender klokken 23:59 den 31. mars 2018. For å delta må du ha gitt oss ditt samtykke til vår oppdaterte personvernererklæring.
  3. UTVELGELSE AV VINNER. En potensiell vinner av hovedpremien vil bli valgt i en tilfeldig trekning mellom alle gyldige deltakere. Vinnersjansen avhenger av antallet gyldige deltakere. Den potensielle vinneren vil bli kontaktet på epost.
  4. PREMIE. En premie vil bli utdelt. Premien består av en norgesreise fra Kirkenes til Bergen i 2018 (utenom mai-august) for vinneren og en gjest som deler en uspesifisert lugar med helpensjon. Premien er ikke-refunderbar, ikke-omsettelig for kontanter, og kan ikke videreselges. Den kan heller ikke brukes som delbetaling for en annen Hurtigruten seiling eller annen lugarkategori enn det som er tildelt.
  5. PERSONVERN. Deltakere godtar at personlig data gitt til sponsor i forbindelse med denne trekningen: navn og epostadresse kan bli lagret og brukt til administrering av trekningen og for markeds- og pr-aktiviteter. Deltakeren gir samtykke til slik behandling, lagring og bruk. Sponsor tar sine personvernforpliktelser seriøst og deltakere har rett til å forhøre seg med sponsor om hvordan deres data blir behandlet ved å skrive til sponsor. Data som samles inn fra deltakere vil også bli behandlet i tråd med sponsors personvernerklæring. Ved å delta i trekningen gir hver deltaker samtykke til innsamling av hans/hennes personlige data etter retningslinjene for personvern.
  6. SPONSOR. Hurtigruten Plus AS, Fredrik Langes Gate, 9291 Tromsø, Norway

.