Bergen

Ønsker du å forlenge reisen din med et hotellopphold i Bergen? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rom.

BERGEN

Bergen er omringet av syv fjell og verdensberømte fjorder. Her får du både natur, kultur, historie og spennende byliv. Det som har gjort Bergen berømt, er byens unike sjarm. Å gå gjennom den UNESCO-listede Bryggens trange smug, som blir enda mørkere og mystisk med de overhengende balkongene, føles som å reise tilbake i tid.

Byen har en rekke shoppingmuligheter, fra små nisjebutikker til store kjøpesentre. Velg mellom byens mange restauranter og sjekk ut det livlige nattlivet. Her finner du omtrent alt – fra kaffebarer, fiskerestauranter og nydelig internasjonal mat til små, kunstneriske kafeer, barer og nattklubber.

Hoteller i Bergen

Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral ligger i en gammel lagerbygning fra 1906. Det er det eneste hotellet i Bergen som ligger helt nede ved havet, og fra hotellrestauranten har du fantastisk utsikt til Bryggen og Fløien. Hotellet har en lun atmosfære og huser 210 hotellrom med gratis høyhastighet trådløst nettverk.

First Hotel Marin

Det klassiske hotellet First Hotel Marin ligger sentralt ved den UNESCO-vernede Bryggen. Hotellet har velutstyrte rom, konferansefasiliteter, steambad, badstue og treningssenter. Gratis trådløst nettverk for alle gjester.

Radisson Blu Royal Bergen

Hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet på den historiske Bryggen. Med en nøye utformet arkitektur, glir hotellet inn i Bryggens sjarmerende bebyggelse. Gjester kan velge mellom 342 rom og suiter, alle med gratis trådløst nettverk. Nyt italiensk mat på Filini eller amerikansk mat på Madam Felle – begge restaurantene er på hotellet. Gjester kan også benytte seg av hotellets treningssenter og den tyrkiske badstuen.

Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz er et nylig renovert hotell i hjertet av Bergen sentrum, med kort gåavstand til Bryggen, Fløien og fiskemarkedet. Togstasjonen ligger 1 km unna. Hotellet har 129 komfortable rom med lett matservering om kvelden og gratis trådløst nettverk inkludert i kostnaden for rommet ditt. Det nærmeste busstoppet er First Marin Hotel.

Les mer om Thon Hotel Rosenkrantz her.

Hvis du ønsker å booke rom på noen av disse hotellene, vennligst kontakt oss på +4775987781