Bergen

Ønsker du å forlenge reisen din med et hotellopphold i Bergen? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rom.

BERGEN

Bergen er omringet av syv fjell og verdensberømte fjorder. Her får du både natur, kultur, historie og spennende byliv. Det som har gjort Bergen berømt, er byens unike sjarm. Å gå gjennom den UNESCO-listede Bryggens trange smug, som blir enda mørkere og mystisk med de overhengende balkongene, føles som å reise tilbake i tid.

Byen har en rekke shoppingmuligheter, fra små nisjebutikker til store kjøpesentre. Velg mellom byens mange restauranter og sjekk ut det livlige nattlivet. Her finner du omtrent alt – fra kaffebarer, fiskerestauranter og nydelig internasjonal mat til små, kunstneriske kafeer, barer og nattklubber.

Hoteller i Bergen

Scandic Neptun Hotel

På Scandic Neptun Hotel i sentrum kan du se en av Bergen største moderne kunstsamlinger. Besøk den kjente restauranten Lucullus som serverer utsøkte retter, eller spis på den mer uformelle bistroen Pascal mat & vin. Hotellrommene er komfortable med gratis trådløst nettverk.

Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral ligger i en gammel lagerbygning fra 1906. Det er det eneste hotellet i Bergen som ligger helt nede ved havet, og fra hotellrestauranten har du fantastisk utsikt til Bryggen og Fløien. Hotellet har en lun atmosfære og huser 210 hotellrom med gratis høyhastighet trådløst nettverk.

Scandic Ørnen

Hotellet ligger sentralt nær bussterminalen og togstasjonen, et steinkast unna Grieghallen og andre kulturelle attraksjoner. Scandic Ørnen har 368 store og komfortable rom med gratis trådløst nettverk. Bergens eneste sky bar ligger i 12. etasje, hvor du har fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. Det moderne treningssenteret i 8. etasje har en rekke treningsmuligheter, og hos FitFactory i 1. etasje kan du bestille time med en personlig trener.

Scandic Hotel Strand

Scandic Strand har en ypperlig beliggenhet. Fra restauranten ser du fiskemarkedet, Bryggen, havnen og Fløien. Hotellet har en moderne lobby, gratis trådløst nettverk og en hotellbutikk som er åpen 24 timer i døgnet. Gratis tilgang til et treningssenter i nærheten.

First Hotel Marin

Det klassiske hotellet First Hotel Marin ligger sentralt ved den UNESCO-vernede Bryggen. Hotellet har velutstyrte rom, konferansefasiliteter, steambad, badstue og treningssenter. Gratis trådløst nettverk for alle gjester.

Radisson Blu Royal Bergen

Hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet på den historiske Bryggen. Med en nøye utformet arkitektur, glir hotellet inn i Bryggens sjarmerende bebyggelse. Gjester kan velge mellom 342 rom og suiter, alle med gratis trådløst nettverk. Nyt italiensk mat på Filini eller amerikansk mat på Madam Felle – begge restaurantene er på hotellet. Gjester kan også benytte seg av hotellets treningssenter og den tyrkiske badstuen.

Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz er et nylig renovert hotell i hjertet av Bergen sentrum, med kort gåavstand til Bryggen, Fløien og fiskemarkedet. Togstasjonen ligger 1 km unna. Hotellet har 129 komfortable rom med lett matservering om kvelden og gratis trådløst nettverk inkludert i kostnaden for rommet ditt. Det nærmeste busstoppet er First Marin Hotel.

Hvis du ønsker å booke rom på noen av disse hotellene, vennligst kontakt oss på 81003030 

.