Et stort skip på en parkeringsplass

Oslo Lufthavn Gardermoen

Trenger du en natt på Oslo Lufthavn Gardermoen før eller etter reisen din med Hurtigruten? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rom.

Hoteller Oslo Lufthavn

Radisson Blu Hotel Oslo Airport (Gardemoen airport)

Et svært komfortabelt hotell i nærheten av hovedstaden. En overbygd gangvei knytter flyplassen og hotellet sammen, og alle de 500 rommene og suitene har gratis høyhastighet trådløst nettverk. Unn deg et varmt måltid i en av hotellets restauranter, eller varm deg foran peisen lobbybaren. Med hotellets strategiske beliggenhet, egner det seg også perfekt for små og store møter. Hotellet har 31 konferanserom.

Park Inn by Radisson Airport Oslo

Hotellets beliggenhet passer perfekt for reisende som ønsker å bo rett ved tog, buss eller taxi. Herfra kan du reise med tog til Oslo sentrum på 20 minutter, eller ta ekspresstog til Trondheim. Velg mellom 300 hotellrom hvor du har gratis høyhastighet trådløst nettverk, kaffe og te og lydisolerte vegger. Etter en hektisk dag kan du slappe av på rommet og se fly som tar av gjennom hotellvinduet ditt. I restauranten RBG Bar & Grill kan du velge mellom en rekke spennende retter, og i baren kan du slappe av med en drink.

Hvis du ønsker å booke rom på et av disse hotellene, vennligst kontakt oss på +4775987781