Oslo

Ønsker du å forlenge reisen din med et hotellopphold i Oslo? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rom.

Oslo – turist i egen hovedstad

Hovedstaden vår er omgitt av skog, fjord og åser. Halve byen er grøntarealer, perfekt hvis du ønsker å slappe av utendørs. Eller kanskje du heller vil ut på Oslofjorden eller gå tur i byens mange turområder? I Oslo har du en rekke muligheter å velge mellom.

Fordi Oslo er en kompakt by, er det lett å komme seg rundt. Bare ta beina fatt og velg deg en retning! Vestover ligger store hus med grønne hager, og vakre Bygdøy med Folkemuseet og Vikingtidsmuseet. Grünerløkka og videre østover i Oslo tiltrekker seg litt yngre folk, og huser vintagebutikker, kafeer og en rekke restauranter. Holmenkollen og skogen ligger bare en t-banetur unna bylivet. I sentrum finner du en haug av restauranter, kafeer og shoppingmuligheter, i tillegg til hovedstadens berømte skulpturparker, Vigelandsparken og Ekebergparken.

Hoteller i Oslo

Comfort Hotel Karl Johan

Hotellet åpnet i mars 2016 og ligger i byens hovedgate. Karl Johan starter ved Oslo sentralstasjon og fortsetter helt bort til slottet. Dette er et rimelig hotell med stilig design, med en bar og restaurant i verdensklasse. Hotellet har fire forskjellige bygninger knyttet sammen, der ingen av de 181 hotellrommene er like. Gratis trådløst nettverk.

Comfort Hotel Grand Central

Supersentralt hotell i Østbanehallen og et av Skandinavias fineste hotell med 170 rom. Comfort Hotel Grand Central åpnet dørene i 2012 og har en uslåelig beliggenhet i hjertet av Oslo. En stor del av hotellet ligger i den gamle stasjonsbygningen fra 1854, hvor Norges beste designere og interiørarkitekter har laget et moderne hotell. Gratis kaffe og et treningssenter som er åpent 24 timer i døgnet. Gratis trådløst nettverk.

Clarion Collection Hotel Bastion

Clarion Collection Hotel Bastion er et hotell med en helt egen karakter. Med sine 99 rom, et unikt design og en hyggelig, personlig atmosfære, har hotellet latt seg inspirere av britiske, små hotell. Her kan du føle deg som hjemme! Hotellet ligger like ved sentralstasjonen, Karl Johan og Aker Brygge. Gratis kaffe og te med noe hjemmebakt er alltid tilgjengelig om ettermiddagen. Om kvelden kan du nyte et gratis lett måltid (med mer hvis dere er en gruppe).

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Dette 22-etasjers hotellet ligger 500 meter unna Karl Johan. Med andre ord, kort avstand til både butikker og Oslofjorden. Flotte hotellrom der de fleste har nydelig utsikt. I tillegg har hotellet gratis høyhastighet trådløst nettverk. Gjester har tilgang til Lagoon, som er hotellets treningssenter med et svømmebasseng. I 21. etasje ligger Summit bar hvor du kan nyte en drink mens du ser utover Oslofjorden.

Thon Hotel Opera

Thon Hotel Opera ligger ved Oslo sentralstasjon, i nærheten av Oslofjorden og Operaen. Hotellet har 480 velutstyrte rom i forskjellige størrelser, alle med trådløst nettverk. Her har du også en á la carte-restaurant og en bar.

Les mer om Thon Hotel Opera her.

Thon Hotel Terminus

Thon Hotel Terminus ligger i hjertet av sentrum, i nærheten av sentralstasjonen, bussterminalen og kjøpesenteret Oslo City. Hotellet har 154 rom i ulike kategorier, utstyrt med hårføner, telefon, flatskjerm-tv, minibar og gratis trådløst nettverk. Hotellet har også en lounge og inkludert kveldsmåltid som serveres i spiseområdet.

Les mer om Thon Hotel Terminus her.

Thon Hotel Spectrum

Thon Hotel Spectrum ligger i sentrum, i nærheten av togstasjonen, bussterminalen og kjøpesentrene Oslo City og Gunerius. Hotellet har 151 rom i forskjellige kategorier, utstyrt med hårføner, telefon, tv og gratis Wi-Fi.

Les mer om Thon Hotel Spectrum her.

Hvis du ønsker å booke rom på noen av disse hotellene, vennligst kontakt oss på +4775987781