Svolvær i Lofoten

Ønsker du å forlenge reisen din med et hotellopphold i Svolvær? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rom.

Svolvær – utforsk Norges vakreste øyer

Øyene i Lofoten ligger strødd utover Norskehavets turbulente farvann, langt over polarsirkelen. Her finner du uberørt villmark med majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende fuglefjell og lange, hvite strender. Er det uforglemmelige friluftslivopplevelser du er ute etter, vil Lofoten garantert stå til forventningene! Svolvær er administrasjonssenteret, med mange butikker, gallerier og Lofoten kulturhus. Titter du opp, ser du fjellet Svolværgeita som ruver over byen – en populær utfordring blant fjellklatrere. Det er også i Svolvær du finner de fleste hotellene. I tillegg er havnen i Svolvær er en av de viktigste havnene i Nord-Norge.

Fiskenæringen har vært, og er til en viss grad fortsatt, grunnen til at folk har bosatt seg her og regionen er kjent for de små, sjarmerende fiskeværene. Her fiskes det året rundt, vanligvis i tillegg til gårdsdrift, men det er Lofotfisket som alltid har vært det viktigste. Fra januar til april fiskes det enorme mengder området, da skreien søker inn til kysten for å gyte.

Hoteller i Svolvær

Thon Hotel Lofoten

Hotellet ligger i vakre omgivelser ved havnen i Svolvær, med gåavstand til Hurtigruten-terminalen og alle byens attraksjoner. Alle de 161 moderne og komfortable hotellrommene er utstyrt med flatskjerm-tv, minibar, air-condition og gratis trådløst internett. Fra flere av rommene har gjester flott utsikt over fjorden og sentrum. Start dagen med en av Norges beste hotellfrokoster, som byr på varme og kalde retter, flere typer brød, pålegg og mer. Restaurant Bojer serverer lokale spesialiteter som fersk sei eller lofotlam.

Les mer om Thon Hotel Lofoten her.

Hvis du ønsker å booke rom på noen av disse hotellene, vennligst kontakt oss på 81003030