Tromsø

Ønsker du å forlenge reisen din med et hotellopphold i Tromsø? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rom.

Tromsø – der naturen og kulturen går hånd i hånd

350 km nord for polarsirkelen ligger Nord-Norges største by. På begynnelsen av 1900-tallet var Tromsø startpunktet for en rekke ekspedisjoner til arktiske strøk, derav navnet ”Inngangsporten til Arktis”. I dag er dette en moderne by som byr på mange aktiviteter. Her kan du blant annet besøke akvariet, ulike museer og verdens nordligste botaniske hage. I Tromsø har du også gode sjanser for å se det magiske nordlyset.

Like utenfor sentrum finner du uberørt villmark hvor du blant annet kan gå fjellturer, padle kajakk, kjøre hundeslede og dra på hvalsafari. Med andre ord, et paradis for friluftsliventusiaster! Tromsø er også kjent for sitt livlige uteliv, og har en rekke restauranter som spesialiserer seg på friske, arktiske råvarer. Byens multikulturelle samfunn, med over 100 nasjonaliteter, bidrar også til nye, spennende matopplevelser kombinert med lokale mattradisjoner.

Hoteller i Tromsø

Radisson BLU Hotel

På dette hotellet opplever besøkende stor gjestfrihet med prima beliggenhet. Det sentrale hotellet ligger i nærheten av havnen. Alle de romslige og komfortable rommene og suitene er moderne innredet og har gratis trådløst internett.

Clarion Hotel The Edge

The Edge åpnet i mai 2014 og ligger sentralt til rett ved havnen. Hotellet har 290 rom og er byens største kongress- og konferansehotell. Gjester har tilgang til gratis høyhastighet trådløst internett på hele hotellet. Restauranten Kitchen & Table byr på retter med internasjonale smaker som kombineres med gode, lokale råvarer. Hotellet er også et av byens naturlige samlingspunkt.

 

Clarion Collection Hotel Aurora

Hotel Aurora ligger vakkert til ved havet med fantastisk utsikt til Ishavskatedralen og havnen. 121 romslige hotellrom og suiter er utstyrt med kabel-tv, hårføner, telefon og kjøleskap. Alle rommene har tilgang til gratis høyhastighet trådløst internett. På takterrassen finner du et utendørs boblebad du kan slappe av i mens du nyter fantastisk utsikt over byen. Om morgenen kan gjester forsyne seg av frokostbuffeten, som også tilbyr et bredt utvalg organisk mat. Et lettere buffet serveres mellom kl. 18 og 19.

Hvis du ønsker å booke rom på noen av disse hotellene, vennligst kontakt oss på +4775987781