Trondheim

Ønsker du å forlenge reisen din med et hotellopphold i Trondheim? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rom.

Trondheim – ungdommelig og historisk med et internasjonalt preg

Selv om Trondheim er Norges tredje største by, har de klart å bevare sjarmen til en liten by. Trondheim er kjent som en av Europas typiske trebygningsbyer, og i sentrumsområdet finner du særegne trebygninger fra 1700-tallet. Den gamle bydelen Bakklandet ligger på østsiden av Nidelva. For å komme seg hit er det lettest å krysse Gamle Bybru fra sentrum. De gamle trebygningene på Bakklandet var opprinnelig et arbeiderklassestrøk, men har nå blitt restaurert og gjort om til leiligheter, butikker og restauranter.

Det sies at Trondheim er den byen i Norge som har flest restauranter og kafeer per hode, så her finnes det noe for enhver smak og pris. Lokalmat er populært, og lokale bønder forsyner restaurantene med ferske ingredienser.

Hoteller i Trondheim

Clarion Hotel

Hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av havnen, kun 5 minutter unna Hurtigruten. Clarion Hotel er en av Skandinavias største kongresshoteller med imponerende arkitektur. De innbydende og moderne rommene er godt utstyrt og har gratis trådløst nettverk. Frokost er inkludert, med en bredt utvalg varme og kalde retter. I 9. etasje ligger á la carte-restauranten, som gir deg fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Dette stilige hotellet ligger i sentrum, rett ved konserthallen Olavshallen med gåavstand til den spektakulære Nidarosdomen. Gjester kan velge mellom 106 moderne rom og suiter med fasiliteter som gratis høyhastighet trådløst nettverk og frokostbuffet som også serverer organisk mat. Etter en lang dag med sightseeing, kan du forsyne deg av ettermiddagsbuffeten som serveres mellom kl. 18 og 19.

Radisson Blu Royal Garden

Hotellet ligger flott til ved elvebredden, og huser 298 komfortable rom og suiter med fasiliteter som gratis høyhastighet trådløst nettverk. Hotellets spisesteder frister byens besøkende, og treningssenteret tilbyr et godt utvalg utstyr til effektive økter. Hotellet huser også 18 møterom og en overdådig banketthall som tar opptil 650 personer.

Hvis du ønsker å booke rom på noen av disse hotellene, vennligst kontakt oss på +4775987781