Ombooking av din kansellerte reise med Hurtigruten

For alle gjester som er berørt av Hurtigrutens kanselleringer, tilbyr vi et fleksibelt og risikofritt tilbud for ombooking. Vennligst fyll ut skjemaet under for å booke om din reise helt kostnadsfritt.

Informasjon om ombooking for kansellerte reiser

  • For alle gjester booket på en reise langs norskekysten mellom 18. mars til og med 19. april, eller på ekspedisjonscruise fra 18. mars til og med 28. april, tilbyr vi ombooking, uten ombookingskostnader, til en fremtidig reise med Hurtigruten, ekspedisjonscruise eller langs norskekysten – med avreisedato i perioden 1. juli 2020 til og med 31. desember 2021.

  • En endret reservasjon vil bli kreditert som et tilgodebeløp på 125% av det du har betalt. Du vil også få 10% rabatt på din fremtidige reise med Hurtigruten.

  • Tilgodebeløpet kan kombineres med tilbud på reiser som er gyldige når du booker om.

  • Tilbudet gjelder kun for reiser som har blitt kansellert av oss, som et resultat av avgjørelsen om å kansellere seilinger 18 Mars 2020 klokken 17.00. Tilbudet gjelder ikke for gjester som har akseptert tilbudet om ombooking til en annen sailing før dette tidspunktet.

  • Oppdatert oversikt over kansellerte reiser

Vennligst fyll ut skjemaet under for å søke om tilgodebeløp:

Mer informasjon

Hvis du ønsker å be om andre løsninger i stedet for å bruke vårt ombookingstilbud, kan du sende oss en forespørsel ved å fylle inn dette tilbakemeldingsskjemaet.