Ombooking av kansellert reise

For alle gjester berørt av Hurtigrutens kanselleringer, tilbyr vi fleksibel og risikofri ombooking. Vennligst benytt skjemaet nedenfor for kostnadsfri ombooking.

Prosess for ombooking av kansellerte reiser

  • For alle gjester som opplever at en reise blir kansellert, tilbyr vi kostnadsfri ombooking til en fremtidig reise med Hurtigruten. Dette gjelder både for ekspedisjonscruise og cruise langs norskekysten – med avreisedato i perioden 1. juli 2020 til og med 31. desember 2022.
    Oversikt over kansellerte reiser

  • En endret reservasjon vil bli kreditert som et tilgodebeløp på 125% av det du har betalt. Du vil også få 10% rabatt på din fremtidige reise med Hurtigruten.

  • Tilgodebeløpet kan kombineres med tilbud på reiser som er gyldige når du booker om.

  • Du trenger ikke å vite konkret når og hvor du ønsker å reise med oss igjen dersom du sender inn skjemaet. Tilgodebeløpet må tas ut i en reise innen 31.12.2022.

  • Tilbudet gjelder kun for reiser kansellert av Hurtigruten. Avgjørelsen om å kansellere seilingen trådte i kraft da det offisielle kanselleringsbrevet ble sendt fra Hurtigruten til deg eller ditt reisebyrået. Tilbudet gjelder ikke for gjester som har akseptert tilbudet om ombooking til en annen seiling før dette tidspunktet.

Tekniske problemer (13.01.2021)

Hvis du opplever å få e-post om feil tilbud etter å ha sendt oss dette skjemaet, vennligst kontakt oss per telefon.

Refusjonsforespørsel

Hvis du ønsker å be om refusjon eller andre løsninger i stedet for å bruke vårt ombookingstilbud, kan du sende oss en forespørsel ved å fylle inn dette skjemaet.