Ombooking av din kansellerte reise med Hurtigruten

For alle gjester som er berørt av Hurtigrutens kanselleringer, tilbyr vi et fleksibelt og risikofritt tilbud for ombooking. Vennligst fyll ut skjemaet under for å booke om din reise helt kostnadsfritt.

Informasjon om ombooking for kansellerte reiser

  • For alle gjester booket på en kansellert reise tilbyr vi ombooking, uten ombookingskostnader, til en fremtidig reise med Hurtigruten, ekspedisjonscruise eller langs norskekysten – med avreisedato i perioden 1. juli 2020 til og med 31. desember 2021.
    For å se alle kansellerte reiser, vennligst følg lenkene under: 
  • En endret reservasjon vil bli kreditert som et tilgodebeløp på 125% av det du har betalt. Du vil også få 10% rabatt på din fremtidige reise med Hurtigruten.

  • Tilgodebeløpet kan kombineres med tilbud på reiser som er gyldige når du booker om.

  • Du trenger ikke å vite når du ønsker å reise med oss igjen dersom du sender inn skjemaet.

  • Tilbudet gjelder kun for reiser som har blitt kansellert av oss. Avgjørelsen om å kansellere seilingen trådte i kraft da det offisielle kanselleringsbrevet ble sendt fra Hurtigruten til deg eller reisebyrået ditt. Tilbudet gjelder ikke for gjester som har akseptert tilbudet om ombooking til en annen sailing før dette tidspunktet.

Vennligst fyll ut skjemaet under for å søke om tilgodebeløp:

Mer informasjon

Hvis du ønsker å be om andre løsninger i stedet for å bruke vårt ombookingstilbud, kan du sende oss en forespørsel ved å fylle inn dette tilbakemeldingsskjemaet.