Ombooking av kansellert reise

For alle gjester berørt av Hurtigruten og Hurtigruten Expeditions kanselleringer, tilbyr vi fleksibel og risikofri ombooking. Vennligst benytt skjemaet for å benytte deg av dette tilbudet.

Når du sender inn skjemaet vil vi registrere at du ikke ønsker å reise på din nåværende bestilte reise. Vi vil derfor frigjøre lugaren din hvis det er inkludert i din opprinnelige bestilling.

Prosess for ombooking av kansellerte reiser

  • For alle gjester som opplever at en reise blir kansellert, tilbyr vi kostnadsfri ombooking til en fremtidig reise. Dette gjelder både for ekspedisjonscruise og reiser langs norskekysten – med avreisedato fram til 31. desember 2022.
  • En endret reservasjon vil bli kreditert som tilgodebeløp iht. informasjon i tilsendte kundebrev.

  • Tilgodebeløpet kan kombineres med tilbud på reiser som er gyldige når du booker om.

  • Du trenger ikke å vite konkret når og hvor du ønsker å reise med oss igjen dersom du sender inn skjemaet. Tilgodebeløpet må tas ut i en reise innen 31.12.2022.

  • Tilbudet gjelder kun for reiser kansellert av Hurtigruten og Hurtigruten Expeditions. Avgjørelsen om å kansellere seilingen trådte i kraft da det offisielle kanselleringsbrevet ble sendt fra Hurtigruten og Hurtigruten Expeditions til deg eller ditt reisebyrået. Tilbudet gjelder ikke for gjester som har akseptert tilbudet om ombooking til en annen seiling før dette tidspunktet.

Mer informasjon

Hvis du ønsker å be om refusjon eller andre løsninger i stedet for å bruke vårt ombookingstilbud, kan du sende oss en forespørsel ved å fylle inn dette skjemaet.