MS Nordnorge seiler inn i den vakre Hjørundfjorden

Informasjon om prisklasser

Som gjest hos oss kan du velge mellom tre forskjellige prisklasser, BASIC, SELECT og PLATINUM, for å få akkurat den reisen du ønsker. Du finner detaljert informasjon om hva som er inkludert i hver pakke i tabellen nedenfor.

Hvordan vil du reise?

1. BASIC

Gode opplevelser til en lav pris

Med vår BASIC-pakke får du det nødvendige inkludert - som helpensjon, men spisetider vil bli tildelt om bord, du kan heller ikke velge lugar. Bruk tiden om bord til å nyte utsikten til det skiftende landskapet fra dekk eller i panoramasalongene, bli med på utflukter og kos deg på det som kalles "verdens vakreste sjøreise".

2. SELECT

Vår bestselger

SELECT-pakken inkluderer helpensjon, og du kan velge når du vil spise middag, lugarkategori og lugarnummer. Du vil også ha mulighet til å bestille høyeste kategori av lugarer, våre Expedition Suites. Du vil ha gratis WiFi samt gratis te og sort kaffe i løpet av hele reisen. 

3. PLATINUM

Den ultimate måten å utforske norskekysten på

Helpensjon er selvfølgelig inkludert, men med PLATINUM kan du i tillegg kose deg med À la Carte-middagene. Drikkepakker er inkludert i middagene. To eksklusive landutflukter er også inkludert (fra 1. April 2018). Transfer til og fra skip og flyplass er inkludert i Bergen, Trondheim og Kirkenes. Daglig "turndown service" ( fra 1. April 2018) og en velkomstkurv på ombordstigningsdag. 

 

 

Finn den prisklassen som passer deg

I tabellen under ser du de forskjellige prisklassene på de klassiske reisene våre. (Bergen - Kirkenes - Bergen, Bergen - Kirkenes - Trondheim, Bergen - Kirkenes, Kirkenes - Bergen).  Se hva som er inkludert og velg det som passer deg og som vil gjøre resten av reisen din perfekt. 

Inkludert

Basic

Select

Platinum

Barnerabatt

Nordlysgaranti (1)

Helpensjon (frokost, lunsj og middag)

Fritt lugarvalg(2)

 

Suiter kan bestilles i tillegg

 

Valg av spisetid (middag) (3)

 

Gratis te og sort kaffe

 

Gratis Wi-Fi

 

Middag i À la Carte restauranten når du ønsker(4)

 

 

Vin- og drikkepakker inkludert til middag

 

 

Spise med kapteinen

 

 

Platinum frokost (a la carte) 

 

 

2 eksklusive utflukter (5) 

 

 

Pakke med friluftsklær

 

 

Klargjøring av lugaren for natten

 

 

Norway's Coastal Kitchen velkomstkurv med Champagne 

 

 

Priority ombordstigning/avstigning

 

 

Sen utsjekk (på avreisedag)

 

 

Privat flyplass-transfer i Bergen og Trondheim

 

 

Flyplass-transfer i Kirkenes

 

 

Besøk på broen(6)

 

 

Gratis bruk av kikkert

 

 

 
(1) Nordlysgaranti gjelder kun på strekningene Bergen-Kirkenes-Bergen og Bergen-Kirkenes-Trondheim og i perioden oktober til mars. (2) Valg av lugarnummer kun på reiser fra Bergen-Kirkenes-Bergen. (3) Med forbehold om tilgjengelighet. (4) À la Carte middager er ikke tilgjengelige på MS Lofoten, MS Vesterålen eller MS Spitsbergen. (5) Du kan velge mellom alle utflukter, men landutflukter markert 'exclusive' er tilgjengelige kun for PLATINUM-gjester. Kun én utflukt er tilgjengelig om du reiser på vår 6- eller 7-dager seiling fra Bergen til Kirkenes eller Kirkenes til Bergen. (6) Kun når kapteinen er tilgjengelig og når det ikke går på bekostning av sikkerhetsregler