Vi har et eget Young Explorerprogram

På tre av skipene våre tilbyr vi nå et Young Explorerprogram for nysgjerrige og aktive eventyrere mellom 7-13 år

Ta med unge eventyrere om bord!

For å imøtekomme behovene til våre yngre gjester (og foreldre), har vi startet en Young Explorers -program som skal sørge for at ingen kjeder seg om bord på våre skip. Vi har allerede gjennomført programmet for seilinger med MS Midnatsol til Antarktis, og fra 1 april 2017 kan du også la barna utforske norskekysten på en underholdende og lærerik måte.

Deltakelse i Young Explorers programmet er gratis for alle barn om bord, og vil være tilgjengelig på våre seilinger langs norskekysten med MS Finnmarken, MS Midnatsol og MS Trollfjord.

Hva får barna oppleve?

På disse reisene vil barna holde seg aktiv og nysgjerrig, få en dypere forståelse av naturen, klimaet og kulturen og bli introdusert for temaer relatert til dyreliv, lokalmat, historie og berømte oppdagere. Her blir det daglig arrangert aktiviteter om bord som er knyttet opp mot disse temaene.
En dedikert vert vil planlegge og organisere alle aktiviteter. Fokuset er at barna skal det gøy, mens de lærer mer om miljøet. Programmet skal også trigge eventyrlysten deres. Vertskapet vil arrangere daglige aktiviteter for de unge oppdagelsesreisende om bord, og de snakker både norsk, engelsk og tysk.

Young Explorerprogram tilbyr følgende:

  • Daglig aktiviteter om bord knyttet opp mot ulike temaer.
  • Miljøtiltak. For eksempel rydde søppel i samarbeid med Hurtigruten Foundation. Minst en utflukt per seilas.
  • Barna får en Young Explorerpakke ved reisens begynnelsen. Den består av en t-skjorte og loggbok. I loggboken kan de notere observasjoner de gjør i løpet av dagene om bord (om dyrelivet, høydepunkter, ting de lærer osv.).
  • Hver ettermiddag blir det en oppsummering der vi snakker mer om dagens tema. Barna får også et stempel i loggboken, basert på hvilke aktiviteter de har vært med på.
  • Et eget Young Explorer-kit selges om bord.
  • Tips til barnevennlige aktiviteter på land er Pirbadet, Vitensenteret og Hurtigrutemuseet

PS: Young Explorers Programmet er tilgjengelig på seilinger langs norskekysten med MS Finnmarken, MS Midnatsol og MS Trollfjord, selv om du er bare om bord for en dag (merk: minimum en natt om bord er nødvendig for å motta Young Explorerpakke).

Sidehandlinger