Laks på Hurtigruten
Spis dagens fangst. Bilde: Eivor Eriksen

Mat og drikke

Vi har funnet frem til de beste råvarene i Norge og våre kokker har jobbet frem menyer som står i stil til det fantastiske landskapet vi passerer på vår ferd mellom Bergen og Kirkenes. For oss er det viktig å gi gjestene våre unike og autentiske opplevelser.

Lunsjbuffet

Vår lekre lunsjbuffet kiler smaksløkene. Her finner du dine favoritter, men også alltid noen overraskelser. Våre kokker velger ferske råvarer fra lokale leverandører hver eneste dag. Disse råvarene kommer både fra kysten og innlandet.

Middag, eksempler fra vintermenyen

Forretter:

  • Kremet blomkålsuppe med bladpersille og røykt blåkveite
  • Ovnsbakt gresskar suppe med bacon, gresskarkjerner og urter
  • Norsk skogsoppsuppe serveres med sprøtt brød, rosenkål og bacon
  • Marinert ørret med agurk, sprø rug og eggekrem

Hovedretter:

  • Stekt andebryst, sylta rødløk, rotgrønnsaker og soppkrem
  • Salta lammelår fra Hellesylt med rotfrukter, dill poteter og sennepssaus
  • Villkveite fra Lofoten, nage grønnsaker, koriander og kaviar
  • Filet av okse fra Nord-Norge, rotgrønnsaker, potetpure og bordelaise saus

Desserter:

  • Multer under rømmen
  • Pærer Karamell, nøtter og vaniljeis
  • Sylta plommer fra Hardanger med krydderkrem og krumkaker
  • Pavlova med vanilje og høstens bær
Blåskjell i en gryte.
Spis mat som er fanget samme dag, deriblant blåskjell Bilde: Jimmy Linus/Tinagent

Ekstra servering

Pausemeny:

Friske grønnsaker servert med smakfull dip. Kr 45,-
Bakst - vi serverer dagens kaker eller bakst. Kr 50,-
Fruktfat, med tørket frukt & nøtter - frisk frukt som gir ny møteenergi. Kr 50,-
Wraps med røkt ørret, sprø salat, rødløk og Philadelphia ost  Kr 60,-
Wraps med fenalår, salat og pepperrømme Kr 60,-
Lun Quiche med bacon, sopp og purreløk. Kr 55,-
Dagens suppe i kopp for pauser på dekk, kommer med ferskt brød. Kr 55,-
Smoothies energidrikk Kr. 55,-
Priser oppgitt er pr. person

Mingelmat:

Lokal Eplemost
Salta mandler
Tørrfisk Toast med: Orr røykt fjordørret fra Fossen.
Sylta ishavsrøye fra Sigerfjord
Roastbiff av reinsdyr
Ost fra Tingvoll
Svinesylte
Pakkepris per person Kr 195,-

Festmeny:

Ta kontakt for 4- eller 5-retters festmeny.

Sidehandlinger