Restauranter
Les mer om restaurantene Aune, Fredheim og Lindstrøm.
Et ekspedisjonscruise med Hurtigruten er en fest for alle sansene. De dyktige kokkene og resten av kjøkkenpersonalet tar stolthet i å skape deilige måltider basert på ærlige og smakfulle råvarer. Vi bruker sertifiserte leverandører som produserer produktene sine på en bærekraftig måte.
Det er viktig å ha et godt utvalg, og vi jobber med å sikre at alle har deilige måltidsalternativer, der de kan velge mellom kjøtt-, fisk- og plantebaserte retter.
Restaurant Aune
Aune er hovedrestauranten om bord. Her serveres frokost, lunsj og middag, som er inkludert i sjøreisen.
Til middag har du valget mellom kjøtt-, fisk- og plantebaserte retter.
Restaurant Lindstrøm
Nyt gourmetmat i Lindstrøm, ø la carte-restauranten vår.
Denne restauranten serverer en fortreffelig lunsj og middag hver dag, og gjestene er velkomne til å bestille bord. De dyktige kokkene i Lindstrøm roterer en åttedagers fast meny gjennom sjøreisen.