Restauranter
Les mer om restaurantene Aune, Fredheim og Lindstrøm.
Et ekspedisjonscruise med Hurtigruten er en fest for alle sansene. De dyktige kokkene og resten av kjøkkenpersonalet tar stolthet i å skape deilige måltider basert på ærlige og smakfulle råvarer. Vi bruker sertifiserte leverandører som produserer produktene sine på en bærekraftig måte.
Det er viktig å ha et godt utvalg, og vi jobber med å sikre at alle har deilige måltidsalternativer, der de kan velge mellom kjøtt-, fisk- og plantebaserte retter.
Restaurant Aune
Aune er hovedrestauranten om bord. Her serveres frokost, lunsj og middag, som er inkludert i sjøreisen.
Til middag har du valget mellom kjøtt-, fisk- og plantebaserte retter.
Restaurant Fredheim
Fredheim tilbyr kaker og internasjonale retter i en uformell og sosial atmosfære.
Nyt en kopp kaffe og en kake, eller bestill et måltid fra den omfattende menyen. Kokkene våre skaper dynamiske og lekne retter fra hele verden, når som helst i løpet av dagen, fra det åpne kjøkkenet.
Fredheim er inkludert for alle gjestene våre. Vanligvis åpen for frokost, lunsj og middag.
Restaurant Lindstrøm
Nyt gourmetmat i Lindstrøm, ø la carte-restauranten vår.
Denne restauranten serverer en fortreffelig lunsj og middag hver dag, og gjestene er velkomne til å bestille bord. De dyktige kokkene i Lindstrøm roterer en åttedagers fast meny gjennom sjøreisen.