Gyldig til 30.06.2022

Bestill trygt

Vår populære Bestill Trygt-garanti er tilbake, slik at du kan planlegge neste reise ut i verden med oss uten å bekymre deg.

Du får fordelene med Bestill Trygt på nye bestillinger foretatt i perioden 16. februar til 30. juni 2022, for ekspedisjonscruise med avgang til og med 31. desember 2022.

 • Gratis ombooking
  Endre datoene på reisen din kostnadsfritt for å seile senere i 2022 eller 2023. Dette kan gjøres uansett årsak, uavhengig av covid-19.
 • Ombooking på grunn av covid-19
  Hvis covid-19 påvirker reisen din, kan du ombooke uten kostnad eller kansellere reisen og motta en cruisekreditt som kan brukes på et fremtidig cruise.
Bestill trygt med Hurtigruten Expeditions
Bestill trygt med Hurtigruten Expeditions

Gratis ombooking

Du kan endre ekspedisjonsdatoene dine gratis opptil 31 dager før avreisedatoen din, for å seile senere i 2022 eller 2023.  Dette kan gjøres uansett årsak, urelatert til covid-19.

Og selv om du ikke har plukket ut de nye reisedatoene dine ennå, kan du fortsatt bare kansellere ekspedisjonen din og motta cruise-kreditt for enhver fremtidig ekspedisjon med oss i 2022 eller 2023.

 • Gjelder for nye bestillinger for et ekspedisjonscruise til ethvert reisemål gjort før 30. juni 2022, med seiling på eller før 31 desember 2022.
 • Endre bestillingen til et nytt ekspedisjonscruise med avreise på eller før 31. mars 2023.
Bestill trygt med Hurtigruten Expeditions
Bestill trygt med Hurtigruten Expeditions

Ombooking på grunn av covid-19

Hva om covid-19 forhindrer deg fra å bli med på ekspedisjonen din? Vi har det ordnet for deg der også, med null gebyr på ombestilling fra 31 dager til 24 timer før avreise.

Husk at hvis du ikke er sikker på nøyaktig når du vil ombestille, kan du også kansellere bestillingen din og motta fremtidig cruise-kreditt for enhver ekspedisjon med oss senere i 2022 eller 2023.

 • Kvalifiserte covid-19 faktorer som påvirker ekspedisjonscruiset ditt inkluderer å teste positivt for covid-19, karantenekrav for innreise til landet der ombordstigningen finner sted, eller et reiseforbud inn i landet du reiser til fra landet du reiser fra
 • Gjelder for nye bestillinger for et ekspedisjonscruise til ethvert reisemål gjort før 30. juni 2022, med seiling på eller før 31. desember 2022.
 • Endre bestillingen til et nytt ekspedisjonscruise med avreise på eller før 31. mars 2023.
Bilde: Tori Hogan

Når vi kansellerer

Som alltid, og i henhold til våre Generelle vilkår og betingelser, dersom det er vi som tar den vanskelige avgjørelsen å kansellere ekspedisjonen din grunnet eksepsjonelle omstendigheter, garanterer vi refusjon.

Du har også muligheten for gratis ombestilling eller å motta cruise-kreditt mot et fremtidig cruise etter ditt valg.

Bilde: Tori Hogan

Mer om vilkår og betingelser

Les de detaljerte Betingelsene for Bestill Trygt-tilbudet her

Bestill Trygt-betingelsene kan ikke brukes til å kreve en refusjon. 

Hvis du ombestiller under BT-betingelsene, vil dine originale tidsfrister for kansellering og gebyrer i henhold til de Generelle vilkårene og betingelsene fortsatt gjelde. Alle kampanjer eller tilbud tilgjengelige eller som kan brukes med den originale bestillingen skal ikke gjelde for den påfølgende bestillingen gjort med BT-betingelsene.

Du kan også støtte deg på de Generelle vilkårene og betingelsene. De generelle vilkårene og betingelsene og EUs pakkereisedirektiv inkluderer også en rett til å ombestille eller kansellere sjøreisen underlagt visse betingelser. Du kan for eksempel kansellere en reisepakke før den starter, uten å betale et kanselleringsgebyr, hvis uunngåelige og ekstraordinære omstendigheter oppstår på reisemålet eller i dets umiddelbare nærområde som vesentlig ville påvirke utførelsen av reisepakken.

Finn din reise