6 dager igjen!

Bestill Trygt

Vi vet det kan føles usikkert å bestille ferie i en tid når forholdsregler og restriksjoner i forbindelse med reiser er i stadig endring. For å fjerne denne usikkerheten, har vi nå tilpasset våre avbestillingsregler for alle nye bestillinger med avreise i 2021 og 2022.

Bestill TRYGT

Bestill på dine egne premisser

Uansett hvilken grunn du måtte ha for å avbestille reisen din, refunderer vi beløpet uansett årsak.

Økonomisk sikkerhet

Motta refusjon, også for depositumet som tidligere ikke var refunderbart.

Rask refusjon

Dersom du avbestiller reisen, får du pengene tilbakeført på konto innen 14 dager.

Dersom du bestiller en reise innen 31. januar 2021, men senere ønsker å avbestille reisen, garanterer vi å refundere beløpet – inkludert depositum – innen 14 dager.

Du slipper altså både verdikuponger og månedslange ventetider - pengene vil bli returnert i løpet av bare to uker. Så da kan du trygt gå i gang med planleggingen av reisen du har drømt om, helt uten bekymring.

Ofte stilte spørsmål

De nye avbestillingsrutinene gjelder for alle NYE individuelle bestillinger gjort i perioden mellom 1. september og 31. januar 2021, for reiser i 2021 og 2022. Dersom du allerede har en bestilling inne eller er en del av en gruppebestilling, er det de nåværende vilkår og betingelser som gjelder.

Reiser i januar til september 2021 må avbestilles minst 90 dager før avreise for å få full refusjon.

Reiser i oktober 2021 til desember 2022 må avbestilles minst 180 dager før avreise for å få full refusjon.

Ja, både reise og depositum vil bli refundert.

Vi garanterer at pengene vil bli tilbakeført til kontoen din innen 14 dager fra du avbestiller.

Det vil komme et lite avbestillingsgebyr per passasjer. Dersom depositumsbeløpet er lavere enn avbestillingsgebyret, er det de vanlige rutinene for avbestilling som gjelder.

Du kan bestille som normalt på vår nettside. De tilpassede vilkår og betingelser vil bli lagt til bestillingen automatisk.

Dersom du har bestilt flyvinger, hotell og overganger gjennom Hurtigruten, vil betingelsene for «Bestill Trygt» gjelde. Dersom du bestiller fly, hotell og overganger på egenhånd, må du selv kontakte leverandøren din.

Ja, det gjør du.

Om du har bestilt gjennom oss, lover vi at du får beløpet refundert innen 14 dager etter at du avbestilte. Har du derimot bestilt gjennom et reisebyrå, må du kontakte dem for å få refundert reisen. Vær oppmerksom på at de kan operere med egne rutiner og tidsplaner ved avbestilling.

Nei, dessverre. De tilpassede betingelsene gjelder kun for nye bestillinger, og ikke for ombestilling ved bruk av verdikupong. Men ombestiller du ved å bruke en verdikupong og reisen skulle bli påvirket av Covid-19, vil du få en ny verdikupong slik at du kan bestille en ny reise.

For seilinger fram til 31 mars 2021 kan du bestille trygt nå og velge å betale senest 14 dager før avreise. Reisen kan kanselleres når som helst fram til 14 dager før avreise.

Bestill Trygt-vilkårene gjelder for alle reiser som varer mer enn 24 timer. Men skulle depositumsbeløpet være lavere enn avbestillingsgebyret, er det den vanlige avbestillingsrutinen som gjelder.

Flere av skipene våre er allerede godkjent for å seile langs norskekysten. Du kan være sikker på at nødvendige helse- og hygienetiltak er satt i gang for at du skal føle deg trygg om bord. 

Vilkår og betingelser

Dette tilbudet gjelder for alle kystreiser og ekspedisjonscruise som bestilles mellom 1. september 2020 og 31. januar 2021, med avreise i 2021 og 2022. Du kan kansellere bestillingen din uansett grunn og få reisen og depositum refundert (mot et lite avbestillingsgebyr per passasjer, som beskrevet under) innen 14 dager etter at søknad om refusjon er sendt. Standard depositum og betalingsvilkår gjelder.

*Reiser i januar til september 2021 må avbestilles minst 90 dager før avreise. Reiser i oktober 2021 til desember 2022 må avbestilles minst 180 dager før avreise. Vanlige vilkår gjelder for avbestillinger som gjøres senere enn 90/180 dager før avreise.

«Bestill Trygt»-tilbudet gjelder for alle reiser, fly, hotell og transfer som er bestilt gjennom Hurtigruten.

Avbestillingsgebyr per person:

  • Ekspedisjonscruise: 1500 NOK
  • Kystruten: 1000 NOK

Norge

Alaska

Antarktis

De britiske øyer

Europa

Grønland

Island

Karibia og Mellom-Amerika

Nord-Amerika

Nordvestpassasjen

Svalbard

Sør-Amerika