Gyldig til 31.10.2020

Bestill Trygt

Vi vet det kan føles usikkert å bestille ferie i en tid når forholdsregler og restriksjoner i forbindelse med reiser er i stadig endring. For å fjerne denne usikkerheten, har vi nå tilpasset våre avbestillingsregler for alle nye bestillinger med avreise i 2021 og 2022.

Bestill TRYGT

Bestill på dine egne premisser

Uansett hvilken grunn du måtte ha for å avbestille reisen din, refunderer vi beløpet uansett årsak.

Økonomisk sikkerhet

Motta refusjon, også for depositumet som tidligere ikke var refunderbart.

Rask refusjon

Dersom du avbestiller reisen, får du pengene tilbakeført på konto innen 14 dager.

Dersom du bestiller en reise innen 31. oktober 2020, men senere ønsker å avbestille reisen, garanterer vi å refundere beløpet – inkludert depositum – innen 14 dager.

Det betyr at du slipper både verdikuponger og månedslange ventetider, og pengene vil bli refundert i løpet av kun to uker. Det betyr at du trygt kan gå i gang med planleggingen av ekspedisjonscruiset du har drømt om, helt uten bekymring.

Ofte stilte spørsmål

De nye avbestillingsrutinene gjelder for alle NYE bestillinger gjort i perioden mellom 1. september og 31. oktober 2020. Dersom du allerede har en bestilling eller voucher, er det de opprinnelige vilkår og betingelser som gjelder.

Reiser i januar til september 2021 må avbestilles minst 90 dager før avreise for å få full refusjon.

Reiser i oktober 2021 til desember 2022 må avbestilles minst 180 dager før avreise for å få full refusjon.

Ja, både reise og depositum vil bli tilbakebetalt.

Vi garanterer at pengene vil bli tilbakeført til kontoen din innen 14 dager fra du avbestiller.

Det vil komme et lite avbestillingsgebyr per passasjer. Se Vilkår og betingelser.

Hvis depositumsbeløpet er mindre enn avbestillingsgebyret, gjelder normale avbestillingsregler.

Du kan bestille som normalt på vår nettside. De tilpassede vilkår og betingelser vil bli lagt til bestillingen automatisk.

Dersom du har bestilt fly, hotell og transfer gjennom Hurtigruten, vil betingelsene for «Bestill Trygt» være gjeldende. Dersom du har bestilt fly, hotell og transfer på egenhånd, må du selv kontakte aktuell leverandør for avbestilling.

Ja, det gjør du.

Ja, det får du uavhengig av når du kansellerer.

Hvis reisen skulle bli påvirket av Covid-19, vil du også få mulighet til å bestille om reisen til en ny dato eller til en verdikupong.

Nei, dessverre. De tilpassede betingelsene gjelder kun for nye bestillinger, og ikke for ombestilling ved bruk av verdikupong. Men ombestiller du en reise ved å bruke en verdikupong og reisen skulle bli påvirket av Covid-19, vil du få mulighet til å bestille om reisen på ny eller til en ny verdikupong.

Flere av skipene våre er allerede godkjent for å seile langs norskekysten. Du kan være sikker på at nødvendige helse- og hygienetiltak er satt i gang for at du skal føle deg trygg om bord. 

Vilkår og betingelser

Dette tilbudet gjelder alle nye bestillinger av kystreiser og ekspedisjonscruise som kjøpes mellom 1. september 2020 og 31. oktober 2020, for seilinger i 2021 og 2022. Du kan kansellere bestillingen din uansett årsak og få reisen og depositum refundert (mot et lite avbestillingsgebyr per person, som beskrevet under) innen 14 dager etter at søknad om refusjon er sendt. Standard depositum og betalingsvilkår gjelder.

*Reiser i januar til september 2021 må avbestilles minst 90 dager før avreise. Reiser i oktober 2021 til desember 2022 må avbestilles minst 180 dager før avreise. Vanlige vilkår gjelder for avbestillinger som gjøres senere enn 90/180 dager før avreise.

«Bestill Trygt»-tilbudet gjelder for alle reiser, fly, hotell og transfer som er bestilt gjennom Hurtigruten.

Avbestillingsgebyr per person:

  • Ekspedisjonscruise: 1500 NOK
  • Kystruten: 1000 NOK

Norge

Alaska

Antarktis

De britiske øyer

Europa

Grønland

Island

Karibia og Mellom-Amerika

Nord-Amerika

Nordvestpassasjen

Svalbard

Sør-Amerika