Velkommen tre utskjæring i Alert Bay som representerer Namgis, det første urfolket i Alaska.

Alert Bay - Kulturell danseforestilling

Opplev en kulturformidling av innbyggerne i kwakwaka’wakw First Nations – lær om det nære forholdet mellom jorda og folket i denne tradisjonelle fremvisningen.

Inkludert i reisen
 • Forestilling om bord på skipet med en dansegruppe som gjennom flere generasjoner har formidlet kulturtradisjonene sine
 • Opplev en kulturformidling av innbyggerne i en urfolkstamme, og lær om tradisjonene og urbefolkningen i området
 • Mulighet til å ta del i spennende, tradisjonell dans
 • Vanskelighetsgrad

  Nivå 1: Passer for alle*

 • Varighet

  I eget tempo

 • Maks antall passasjerer

  500

 • Bestillingskode

  INCL-AAL1

 • Merknad

  Forestilling om bord, ingen gange nødvendig

Fjerntliggende lokalsamfunn som sjeldent besøkes har ikke den typiske infrastrukturen for turisme som er vanlig i større havner.

Utenfor allfarvei kan du ikke forvente profesjonelle guider, turbusser eller fancy suvenirbutikker, men det er nettopp dette som er sjarmen ved disse isolerte bosetningene. På slike steder vil vi antakeligvis lande med små ekspedisjonsbåter, møte representantene fra lokalsamfunnet på landingsstedet, og bli guidet av lokale innbyggere som er ivrige etter å vise oss det beste av landsbyen sin.

Kanskje får vi muligheten til å se en sang- eller danseforestilling, smake lokal mat, se hvordan lokalt kunsthåndverk utføres, besøke et lite museum, gå inn i en kirke, se det sosiale møtestedet eller besøke et lokalt marked. Uansett hva de inviterer oss med på, kan du være trygg på at det vil bli en unik opplevelse som er forberedt med hjertet.

I Alert Bay, som er et kwakwaka’wakw First Nations lokalsamfunn, vil vi få en kulturformidling om bord på skipet. Historiene, verdiene og tradisjonene i det sammensveisede lokalsamfunnet vises gjennom denne livlige forestillingen. Hør sanger, historiefortelling og dans som har gått i arv gjennom flere generasjoner, og som viser deres nære forhold til jorda, havet og himmelen.