Fottur i en temperert regnskog og opplevelser ved Copper elvedelta

Bli med en engasjert guide på en utflukt ved Copper elvedelta og den tempererte regnskogen Chugach National Forest.

 • Med så mye å se, er Cordova det perfekte stedet for en guidet fottur.* Den lille gruppen (begrenset til 10 personer per guide) vil bli ledet av en engasjert og erfaren guide fra Prince William Sound Science Centre.
 • Underveis vil guiden gi perspektiv på både naturens og menneskets historie i regionen.
 • Vi vil gå ut på en 2,5 kilometer lang fottur gjennom en fantastisk kystregnskog til et billedskjønt utsiktspunkt over engene ved Copper elvedelta. Denne halvdagsutflukten vil gi deg en ny anerkjennelse og forståelse for Cordova, både fortid og nåtid. Det blir mange muligheter for å ta bilder når vi stopper underveis på kjøreturen og langs stien.
 • Vanskelighetsgrad

  Nivå 2: Passer for de fleste

 • Varighet

  3 t

 • Maks antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  A-CDV4

 • Fra

  kr 792

 • Merknad

  Spesielle klær/utstyr nødvendig/anbefalt: Komplett regntøyssett, komfortable og vanntette fjellsko. Liten sekk til å bære utstyret. Vannflaske. Klær i flere lag i henhold til været.

Copper elvedelta er et område med et mangfold av økosystemer og et rikt dyreliv, med beliggenhet blant den tempererte kystregnskogen, Chugach Mountains og barriereøyene på den nordlige kysten av Alaskabukta. Deltaet består av tidevanns- og ferskvannsvåtmarker, starr-enger, vannveier og øyer, og er det største sammenhengende våtmarksområdet på Stillehavskysten av Nord-Amerika. Deltaet er et viktig stoppested for trekkfugler som kommer gjennom den såkalte Pacific Flyway – det er hovedhekkested for kanadagås, et kritisk gytested for flere arter villaks, og det er også flere andre dyrelivsarter som holder til her.

Med så mye å se, er Cordova det perfekte stedet for en guidet fottur.* Den lille gruppen (begrenset til 10 personer per guide) vil bli ledet av en engasjert og erfaren guide fra Prince William Sound Science Centre. Utflukten starter i Cordova havn, der vi møter guiden og går om bord i en minibuss for en guidet kjøretur på «the Road», der vi følger den tidligere ruten til elven Copper og jernbanen Northwestern Railway. Ha kameraet klart, for kjøreturen tar oss forbi isbreer og steder det er mulig å se dyreliv, og du får i tillegg fantastisk utsikt mot fjellene Chugach Mountains. Underveis vil guiden gi perspektiv på både naturens og menneskets historie i regionen. Vi vil gå ut på en 2,5 kilometer lang fottur gjennom en fantastisk kystregnskog til et billedskjønt utsiktspunkt over engene ved Copper elvedelta. Denne halvdagsutflukten vil gi deg en ny anerkjennelse og forståelse for Cordova, både fortid og nåtid. Det blir mange muligheter for å ta bilder når vi stopper underveis på kjøreturen og langs stien.

* Denne utflukten inkluderer en 2,5 kilometers fottur på stier som er rangert som MODERAT i vanskelighetsgrad, med rundt 30 meters høydeøkning. Deler av stien er ujevn, og inkluderer trappetrinn og en plankesti som er rundt 30 cm bred. Ikke anbefalt for gjester med begrenset mobilitet.

Praktisk informasjon:

 • Språk: Engelsk.

 • Merknader/krav: Spesielle klær/utstyr nødvendig/anbefalt: Komplett regntøyssett, komfortable og vanntette fjellsko. Liten sekk til å bære utstyret. Vannflaske. Klær i flere lag i henhold til været.

 • Turmerknad: Rundt 2,9 km.

 • Tilgjengelig for rullestolbrukere: nei.