Bypakke Eastport

Opplev historiske Eastport, en av de eldste handelsbyene i USA. Du ønskes varmt velkommen av det lille fiskersamfunnet, og vil lære mer om hvordan livet er i Eastport for lokalinnbyggerne.

Inkludert i reisen
 • Vanskelighetsgrad

  Nivå 2: Passer for de fleste

 • Maks antall passasjerer

  500

 • Bestillingskode

  INCL-EPM1

Fjerntliggende lokalsamfunn som sjeldent besøkes har ikke den typiske infrastrukturen for turisme som er vanlig i større havner.

Utenfor allfarvei kan du ikke forvente profesjonelle guider, turbusser eller fancy suvenirbutikker, men det er nettopp dette som er sjarmen ved disse isolerte bosetningene. På slike steder vil vi antakeligvis lande med små ekspedisjonsbåter, møte representantene fra lokalsamfunnet på landingsstedet, og bli guidet av lokale innbyggere som er ivrige etter å vise oss det beste av landsbyen sin.

Kanskje får vi muligheten til å se en sang- eller danseforestilling, smake lokal mat, se hvordan lokalt kunsthåndverk utføres, besøke et lite museum, gå inn i en kirke, se det sosiale møtestedet eller besøke et lokalt marked. Uansett hva de inviterer oss med på, kan du være trygg på at det vil bli en unik opplevelse som er forberedt med hjertet.

Eastport er en av USAs mest historiske havnebyer, som en gang konkurrerte med New York som et av de viktigste handelsknutepunktene langs østkysten av Nord-Amerika. I dag er byen liten, med hovedfokus på fiske. Det livlige lokalsamfunnet gleder seg til å ønske deg velkommen.

Praktisk informasjon:

 • Språk: Engelsk
 • Tilgjengelig for rullestolbrukere: Ja