Sjømatmiddag og båttur til øy utenfor Bergen

Båttur til øy og sjømatmiddag fra Bergen

Bli med oss på en vakker båttur og en unik sjømatopplevelse på Cornelius Sjømatrestaurant utenfor Bergen.

  • Utvid ferien din i Norge med Hurtigruten
  • Spis på en av Norges beste sjømatrestauranter
  • Nyt en vakker båttur fra Bergen til øya
  • Fantastisk sted og utsikt
  • Retning

    Nordgående, Sørgående

  • Årstid

    Tilgjengelig hele året

  • Varighet

    5 timer

  • Bestillingskode

    CENBG03

  • Fra

    kr 1 369

Opplev en av Norges beste sjømatrestauranter

Rett utenfor Bergen ligger en av de mest eksotiske attraksjonene langs vestkysten av Norge – Cornelius Sjømatrestaurant.

Cornelius ligger på en liten øy, med spektakulær utsikt over fjorden, fjellene, holmene, og båtene og skipene som seiler forbi. Restauranten anses for å være en av Norges beste sjømatrestauranter.

Cornelius tar sin inspirasjon fra været og dagens fangst, og serverer sin berømte «meteorologiske meny» med utsøkt sjømat og tilbehør. Maten tilberedes med nyskapende kulinariske teknikker og en genuin lidenskap for sjømat.

Med på kjøpet får du en vakker båttur som starter kl. 18.00 fra Dreggekaien til restauranten og tilbake.

*Inkludert: Båttur om kvelden til/fra Bergen sentrum til Cornelius Sjømatrestaurant (ca. 25 minutter hver vei) og en treretters «meteorologisk middag». Drikke er ikke inkludert.

PRAKTISK INFORMASJON:

Du kan utvide ferien din med dette programmet på Hurtigrutens klassiske seilinger eller ekspedisjonscruise som starter eller ender i Bergen.

  • Denne utflukten går fra mandag til lørdag, unntatt i juleferien fra 19. desember til 6. januar.

  • Tidspunkter: kl. 18.00 til 22.30, med henting fra Dreggekaien
  • Merk: Menyen varierer, men består for det beste av en forrett med skalldyr, en hovedrett med fisk og en sesongbasert dessert. Denne utflukten passer ikke for gjester med begrenset mobilitet. Merk at toalettene i restauranten ligger i andre etasje.
  • Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen frem til seks uker før avreise.