Reiser til Antarktis

Isolert, urørt og fortryllende - la det kaldeste kontinentet på jorden varme hjertet ditt. Gi deg bort til elementene og opplev den hvite ensomheten og det fryktløse dyrelivet som florerer her. Polarekspedisjonen din vil introdusere deg til Sør Amerikas magi før vi setter ut på eventyret til verdens ende. Uansett hva du har sett tidligere: Antarktis er ulikt alt annet du noensinne vil oppleve.

Reiser

Ekspedisjoner til Antarktis

Utforsk jordens kaldeste, tørreste, høyeste og reneste kontinent med et seilas fra Sør Amerika til Antarktis - og tilbake.

Falklandsøyene, Sør-Georgia og Antarktis

Bli med på en uforglemmelig reise til Antarktis, hvor vi på noen seiler innom mindre besøkte steder som Sør-Georgia og Falklandsøyene.

Antarktis, Patagonia og de chilenske fjorder

Bli med på et ekspedisjonscruise til Antarktis og opplev høydepunktene langs kysten av Sør-Amerika, som naturskjønne Patagonia og de chilenske fjorder.

Skip Praktisk informasjon
Opplevelser

Utflukter

La din indre eventyrer få utfolde seg i Antarktis med vårt store utvalg av utflukter.

Hurtigruten Land Adventures

Velg blant våre land adventures der du legger til tre eller fire ekstra dager før eller etter sjøreisen din, slik at du får enda mer ut av ferien din med oss. På mange av våre destinasjoner kan du bli med på spennende og unike aktiviteter der transport, hotellopphold og god mat er inkludert i prisen. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å legge land adventures til reisen din.

Bilder og video

Bilder

Utforsk dyrelivet og de uberørte områdene i utrolige Antarktis.

Video

Fordyp deg i eventyrene du kan oppleve på en reise til Antarktis.