Nord-Amerika

Vilt og vakkert, øde og rikt på historie - en reise til Nord-Amerikas østkyst er noe for de eventyrlystne. Våre ekspedisjonscruise tar deg med til noen av de minst besøkte men mest spektakulære høydepunktene i USA og Canada, fra små byer og lokalsamfunn til New York og villmarken i Newfoundlands store nasjonalparker. Våre mindre ekspedisjonsskip gir deg enda mer kontakt med eksotisk dyreliv, fjorder, isbreer og daler - perfekt for oppdagere på utkikk etter et sant arktisk eventyr.

Reiser

Ekspedisjoner til Nord Amerika

Utforsk en rekke spennende destinasjoner og dramatiske landskap med en reise langs Nord-Amerikas østkyst. På noen av reisene besøker vi også Island og Grønland.

Skip Praktisk informasjon Opplevelser

Utflukter

Gi din indre eventyrer en utfordring og opplev alt Nord Amerika har å by på med vårt store utvalgt av valgfrie utflukter.

Hurtigruten Land Adventures

Velg blant våre land adventures der du legger til tre eller fire ekstra dager før eller etter sjøreisen din, slik at du får enda mer ut av ferien din med oss. På mange av våre destinasjoner kan du bli med på spennende og unike aktiviteter der transport, hotellopphold og god mat er inkludert i prisen. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å legge land adventures til reisen din.

Bilder og video

Bilder

Utforsk den uberørte villmarken på det historiske nordamerikanske kontinentet.