Nordvestpassasjen

– I kjølvannet av de store polarheltene
 • Legendariske opplevelser
  Dette er en episk ekspedisjon for ekte oppdagelsesreisende. Vår ekspertise i ekstreme forhold gjør oss til en av få som tilbyr seilinger gjennom Nordvestpassasjen.
 • Det ekstreme Arktis
  Seil i kjølvannet av berømte oppdagelsesreisende, omgitt av landskap bestående av isbreer, fjell og vide sletter – spektakulært og uberørt.
 • Rikt dyreliv
  Hold utkikk etter fantastiske dyr som hvalross og isbjørn som jakter på sjøisen på steder få mennesker har vært.
 • Bærekraftige opplevelser
  Vi seiler med varsomhet og respekt for naturen. Lær om de skjøre økosystemene på planeten vår, og få en dypere forståelse for jorden vi deler.
Ilulissat, Greenland
Hanzsch Islands, Canada
Expedition Team member Karin Strand
Davis Straight
Ilulissat icefjord in Greenland
Pond Inlet

Cruise til Nordvestpassasjen

Uforsk flere destinasjoner

Finn din reise blant våre destinasjoner over hele verden.

Reis med ekspertene

– Ditt ekspedisjonsteam i Nordvestpassagen

Ekspertene våre er her for å passe på både utforskerne og den uberørte naturen. De har rollen som vårt uvurderlige vertskap gjennom hele ekspedisjonscruiset.

Leder og underviser

I løpet av vår oppdagelse av Nordvestpassajsen, vil ekspedisjonsteamet lede oss gjennom ilandstigninger, korte fotturer og småbåtcruise.

“Havet er fullt av fascinerende liv, fra fugler til plankton, fra fisk til seler til hval. Og jeg elsker å hjelpe gjestene våre med å observere mangfoldet av liv på reisen deres.”

– Mario, ekspedisjonsleder

Livet om bord

– Aktiviteter og foredrag på din ekspedisjon

I løpet av hele cruiset kommer Ekspedisjonsteamet til å guide deg gjennom mange aktiviteter om bord og på land.

Nært på naturen

Gå i land på et av de mest øde stedene i verden. Dra på fotturer og kjør rundt i småbåter. Kom tett på isfjell og det utrolige dyrelivet.

Fortsett å lære

Til sjøs vil Ekspedisjonsteamet holde foredrag om historie, biologi, geografi og mer. Lær mer om fotografi, eller bli med på Vitenskapsprogrammet vårt, der du bidrar til reell forskning.

Hva kan du forvente?

– Ansvarlig og bærekraftige reiser

Isbjørn i Nordvestpassasjen

Naturen og landskapene du får se, kommer til å gjøre deg målløs! Du kan se isbjørner på jakt, ulike typer hval, og hvalross på strendene. Derfor er det viktig å ta vare på de naturlige habitatene og små samfunn du besøker med oss.

Isbjørn i Nordvestpassasjen
Sail with MS Roald Amundsen - the world's first hybrid expedition cruise ship

Bli en ambassadør

Bli med i land for å rydde strender og møt lokalbefolkningen for å høre om hverdagslivet deres. Lær mer om miljø og klima på forelesingene våre – bli med når vi prøver å gjøre verden grønnere og mer bærekraftig.

Besøk utrolige destinasjoner

Reisen gjennom Nordvestpassasjen byr på mange høydepunkter og destinasjoner som sjeldent blir besøkt, som Gjøahavn, Beechey Island og Pond Inlet.

Pakkeliste

– Gjør deg klar for en ekspedisjon

Du får en ekspedisjonsjakke og en vannflaske i aluminium når du kommer om bord. Den vann- og vindtette jakken fra Helly Hansen fås i størrelse fra 2XS til 5XL.

Du kan lånegummistøvler, staver og alt annet utstyr du trenger for å være med på utfluktene underveis, helt uten kostnad.

I tillegg til de vanlige tingene man har med seg på reise, anbefaler vi også et par andre ting...

Praktisk informasjon