Nordvest-passasjen

– I kjølvannet av de store polarheltene
Det naturskjønne landskapet av Baffin Bay.
 • Legendariske opplevelser
  Dette er en episk ekspedisjon for ekte oppdagelsesreisende. Vår ekspertise i ekstreme forhold gjør oss til en av få som tilbyr seilinger gjennom Nordvestpassasjen.
 • Det ekstreme Arktis
  Seil i kjølvannet av berømte oppdagelsesreisende, omgitt av landskap bestående av isbreer, fjell og vide sletter – spektakulært og uberørt.
 • Rikt dyreliv
  Hold utkikk etter fantastiske dyr som hvalross og isbjørn som jakter på sjøisen på steder få mennesker har vært.
 • Bærekraftige opplevelser
  Vi seiler med varsomhet og respekt for naturen. Lær om de skjøre økosystemene på planeten vår, og få en dypere forståelse for jorden vi deler.
Det naturskjønne landskapet av Baffin Bay.

Ekspedisjonscruise

Filtrer reiser:

Reis med ekspertene

– Ditt ekspedisjonsteam i Nordvestpassagen

Ekspertene våre er her for å passe på både utforskerne og den uberørte naturen. De har rollen som vårt uvurderlige vertskap gjennom hele ekspedisjonscruiset.

Leder og underviser

I løpet av vår oppdagelse av Nordvestpassajsen, vil ekspedisjonsteamet lede oss gjennom ilandstigninger, korte fotturer og småbåtcruise.

“Havet er fullt av fascinerende liv, fra fugler til plankton, fra fisk til seler til hval. Og jeg elsker å hjelpe gjestene våre med å observere mangfoldet av liv på reisen deres.”

– Mario, ekspedisjonsleder

Pakkeliste

– Gjør deg klar for en ekspedisjon

Du får en ekspedisjonsjakke og en vannflaske i aluminium når du kommer om bord. Den vann- og vindtette jakken fra Helly Hansen fås i størrelse fra 2XS til 5XL.

Du kan lånegummistøvler, staver og alt annet utstyr du trenger for å være med på utfluktene underveis, helt uten kostnad.

I tillegg til de vanlige tingene man har med seg på reise, anbefaler vi også et par andre ting...