Sør-Amerika

En reise til det sprudlende Sør Amerikanske kontinentet er en oppdagelsesferd gjennom skjulte perler og yrende byliv. Det er milevis med brasilianske strender. Det er nærkontakt med unikt dyreliv, som Magellanpingviner på Falklandsøyene. Og det er en opplevelse for livet.

Reiser

Ekspedisjoner i Sør-Amerika

Utforsk en rekke eksotiske destinasjoner og dramatisk landskap langs kysten av Sør-Amerika.

Machu Picchu og cruise til Sør-Amerika

Opplev den perfekte blandingen av kultur, arv og rolige dager på sjøen i Sør-Amerika med inkludert tur til Machu Picchu.

Galapagos-øyene og cruise til Sør-Amerika

Kombiner en tur til en av verdens mest bemerkelsesverdige destinasjoner, Galápagos-øyene, med et cruise langs vestkysten av Sør-Amerika.

Ekspedisjoner til Antarktis og Sør Amerika

Opplev mer av Sør Amerikas kultur og vakre natur før du setter kursen mot høydepunktene i Antarktis.

Skip Praktisk informasjon Opplevelser

Utflukter

Gi din indre eventyrer en utfordring og opplev alt Sør Amerika har å by på med vårt store utvalgt av valgfrie utflukter.

Hurtigruten Land Adventures

Velg blant våre land adventures der du legger til tre eller fire ekstra dager før eller etter sjøreisen din, slik at du får enda mer ut av ferien din med oss. På mange av våre destinasjoner kan du bli med på spennende og unike aktiviteter der transport, hotellopphold og god mat er inkludert i prisen. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å legge land adventures til reisen din.

Bilder og video

Bilder

Utforsk den frodige tropiske naturen, kulturen og dyrelivet i Sør- Amerika