MS Nordstjernen passerer et isfjell ved Spitsbergen.
MS Nordstjernen passerer et isfjell ved Spitsbergen. Bilde: Trym Ivar Bergsmo Bilde

Svalbard med Bonnier Expeditions

Grip sjansen og bli med på en helt unik cruiseekspedisjon rundt øygruppen Svalbard i sommer. På turen fra 12. - 17. juli får du oppleve Svalbard sammen med en helt unik gruppe eksperter.

Bonnier Expeditions tilbyr unike reiseopplevelser til lesere og kunder i Norden. Ekspedisjonene knytter seg til noen av deres mest kjente merkevarer, som Illustrert Vitenskap, Illustrert Vitenskap Historie, National Geographic og Digital Foto.

De arrangerer selv reisene eller gjennomfører dem sammen med noen av verdens beste leverandører av ekspedisjonsreiser. Les mer om Bonnier Expeditions.

Reis til utrolige Svalbard!

I sommer 2017 reiste Bonnier med 100 glade lesere på en svært vellykket tur, og i juli 2018 reiser de avsted igjen - denne gangen med et enda bedre program.

Et stort utvalg av guider og eksperter er med på turen, så det er noe for enhver smak, uansett som du er interessert i naturen, dyrelivet, geologien, fotografering eller litt av alt. Blant de mange ekspertene på turen er den anerkjente naturfotografen Magnus Erlander, den norske paleontologen Jørn Hurum, redaktør , og ikke minst den norske polarfareren Liv Arnesen.

Fakta om reisen:

Derfor skal du på ekspedisjon til Svalbard

  • Storslått og vakker arktisk natur
  • Cruise med det historiske skipet MS Nordstjernen
  • Stort team av eksperter og guider - inspirerende foredrag på skipet og på land
  • Mulighet for å låne profesjonelt fotoutstyr fra Canon og Nikon
  • Goodiebag med ryggsekk, original Bushnell 8 × 20-kikkert, spesialmagasin og mer
  • God mat og hyggelig stemning om bord

.