Vill natur, vulkaner og unike eventyr

Vi har skreddersydd din opplevelse til Island og Grønland. Nå får du en komplett reiseopplevelse med fly og før-program inkludert i prisen, i tillegg til en rekke utvalgte aktiviteter og utflukter.

En liten båt i en stor mengde vann
Bilde: Marie Therese Lehner Hautle

Hva er inkludert

  • Flyreisen Oslo - Reykjavik t/r på økonomiklasse.
  • Før-program i Reykjavik som inkluderer: en natt på hotell med frokost, en full dag med Golden Circle-tur med lunsjbuffet og besøk ved Secret Lagoon, med engelsk talende guide.
  • Ekspedisjonscruise i valgt lugarkategori med frokost, lunsj og middag, drikke (husets øl og vin, leskedrikker og mineralvann), og et utvalg av inkluderte aktiviteter.

Sjekk reisen din for komplett oversikt.

Les mer om tilbudet Les mer om tilbudet
En liten båt i en stor mengde vann
Bilde: Marie Therese Lehner Hautle

Utvalgte reiser inkludert i tilbudet

Før-program i Reykjavik

Før-programmet inkluder overnatting på et sentralt hotell i Reykjavik, den ikoniske Golden Circle-tur der vi tar deg med til den vakre Thingvellir nasjonalpark, samt et stopp ved Secret Lagoon, hvor du kan slappe av med et bad i en varm kilde.

Les mer Les mer
En stor mengde vann ved havet
Bilde: Hurtigruten

Grønland

Ikke bare er Grønland verdens største øy – her finner du passende nok også verdens største nasjonalpark og verdens største fjordsystem.

I tillegg til kultur og dyreliv, handler ekspedisjonscruisene våre på Grønland i hovedsak om villmarken her, og den er det imponerende mye av.

Se alle ekspedisjoner til Grønland Se alle ekspedisjoner til Grønland
En stor mengde vann ved havet
Bilde: Hurtigruten
Seljalandsfoss waterfall

Island

Island trenger ingen introduksjon. Det varierte landskapet formet av is og ild er kjent over hele verden, og har påvirket både kulturen og leveforholdene for menneskene og dyrene som bor her. Vi utforsker Island fra sjøsiden, som gir deg en helt ny og unik innfallsvinkel til øya. Men vi går også i land flere steder, slik at du får oppleve den utrolige naturen her på nært hold.

Se alle ekspedisjoner til Island Se alle ekspedisjoner til Island
Seljalandsfoss waterfall