La deg påvirke av den avslappede atmosfæren og strandlivet

Opplev fargerike Granada

Opplev Nicaraguas skjønnhet på denne deilige halvdagsturen til den billedskjønne byen Granada, som ligger ved bredden av Nicaraguasjøen. Bli med på en guidet omvisning på det lokale torget, se en folklorepresentasjon, utforsk fargerik koloniarkitektur, og beundre den vakre utsikten over de to majestetiske vulkanene på Ometepe-øya i Nicaraguasjøen.

Inkludert i reisen
 • Besøk kolonibyen Granada, den eldste europeiske byen i det kontinentale Amerika.
 • Nyt landskapet ved Nicaraguasjøen og Ometepe-øya
 • Vanskelighetsgrad

  Nivå 2: Passer for de fleste

 • Varighet

  5 t 45

 • Maks antall passasjerer

  400

 • Bestillingskode

  INCL-SJS2

 • Merknad

  Bruk lette klær og gode sko

Utflukten starter på kaia, der du går om bord i en komfortabel buss med aircondition. Sammen med en kunnskapsrik guide kjører vi ut gjennom det frodige, nicaraguanske landskapet. Len deg tilbake og nyt det frodige landskapet mens vi reiser gjennom dette vidunderlige «Landet av innsjøer og vulkaner».

Ta et steg tilbake i tiden når vi ankommer destinasjonen – den billedskjønne kolonibyen Granada, som ligger i skyggen av den ruvende vulkanen Mombacho, ved bredden av Nicaraguasjøen (en av landets største innsjøer). Granada ble grunnlagt i 1524 av den spanske erobreren Hernandez de Cordoba, og de historiske kirkene og klostrene i Granada har klart seg gjennom århundrer med invasjoner fra engelske, nederlandske og franske pirater.

Nå er det klart for en interessant og informativ guidet omvisning gjennom byen. Se den utsmykkede katedralen og parken «Parque Central», der de lokale innbyggerne møtes hver dag. Du får også muligheten til å utforske utkanten av byen, der de fargerike «casonas» ligger – de store, vakre, spanske husene i kolonistil, med store indre patioer som har gitt byen kallenavnet «La gran sultana». Stopp innom Parque Central, byens sosiale, kulturelle og økonomiske knutepunkt, der lokale kunstnere og selgere har vakre håndverksprodukter til salgs. Se i butikkene og ta livet med ro, mens du nyter den tidløse skjønnheten og den historiske arven som har blitt bevart i denne fantastiske byen. Før du får noe tid på egenhånd, kan du se en folklorepresentasjon med lokale dansere foran «La Casa de los Tres Mundos».

Ha kameraet klart, for på vei tilbake til skipet vil vi stoppe innom La Virgen Crossing som gir en fantastisk utsikt over Maderas og Concepcion, de majestetiske vulkanene som utgjør øya Ometepe i Nicaraguasjøen.

Praktisk informasjon:

 • Merknader/krav: Bruk lette klær og gode sko

 • Turmerknad: Ja, på jevnt terreng og fortau, flere trapper underveis

 • Tilgjengelig for rullestolbrukere: nei

 • Språk: Engelsk, spansk, tysk, fransk