Oppdagelser som gjør godt for både kropp og sjel

Fra de kokende geysirene på Island og Grønlands eteriske skjønnhet til historiske havner, byer og ville steder i Europa – det er et ekspedisjonscruise for alle i 2024/25.

Saint Malo, France
Bilde: Shutterstock

Europa

Utforsk skjulte skatter og fascinerende historie

Fra historiske havner som Frankrikes Saint-Malo og Portugals Porto, til forblåste Land’s End-halvøyer som strekker seg ut i Atlanterhavet og travle byer som Amsterdam, Hamburg og Lisboa, er det utrolig mye å få med seg på et europeisk ekspedisjonscruise. Du får besøke steder på UNESCOs verdensarvliste og oppdage den innholdsrike historien i flere regioner inkludert Galicia, Baskerland, Bretagne, Harlingen og flere andre.

Utforsk alle nye cruise til Europa Utforsk alle nye cruise til Europa
Saint Malo, France
Bilde: Shutterstock
Whales in Greenland
Bilde: Stian Klo

Grønland

Et fjernt og fantastisk eventyrland av is

Grønland er vakkert på måter du ikke kan forestille deg. Se isfjell i delikate farger som glitrer i solen, enorme landskap der moskusfe og fjellrev er de eneste som setter sine fotavtrykk, og fargerike bosetninger der lokalbefolkningen inviterer deg inn for å fortelle historiene sine. Det er noe spesielt med Grønland, og det får du oppdage på et av ekspedisjonscruiseene våre.

Utforsk nye cruise til Grønland Utforsk nye cruise til Grønland
Whales in Greenland
Bilde: Stian Klo
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Bilde: Shutterstock

Island

Der is møter ild

Som en geologisk gryte i det fri, er Island et sted med uovertruffen panoramautsikt, nydelig natur og fascinerende myter. Oppdag de varme kildene, geysirene og fossene, og bad i herlig vann oppvarmet av steiner fra dypt inne i jordskorpen. Det er lett å la seg sjarmere av Reykjavik, som er en dynamisk moderne by med røtter fra den norrøne tiden. Et ekspedisjonscruise til Island gir mersmak, og hit vil du nok dra tilbake for å oppleve mer.

Se alle nye cruise til Island Se alle nye cruise til Island
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Bilde: Shutterstock