Arendal Volcano area from sea side - green forests and a mountain in the background.

Etterprogram til vulkanen Arenal

Utvid oppholdet med et besøk til det storslåtte området rundt vulkanen Arenal

 • Oppdag mer av Costa Rica med Hurtigruten
 • Nyt synet og lyden av regnskogen
 • Slapp av i vulkanske varme kilder
 • Bli med på en tur på elva med gummibåt og andre spennende aktiviteter
 • På destinasjonen

  Sør-Amerika, Karibia og Mellom-Amerika

 • Årstid

  Høst

 • Varighet

  4 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  PASAREPOST22, PASAREPOST23

 • Fra

  kr 9 990

Reiserute for etterprogrammet

Dag 1: Puntarenas / La Fortuna / området ved vulkanen Arenal

Etter ilandstigning på kaia i Puntarenas møter vi den lokale guiden som vil følge oss på denne totimers turen til Tabacón Thermal Resort & Spa, hotellet vårt for de neste to dagene. Hotellet ligger på et mer enn 3,6 kvadratkilometer stort frodig tropisk reservat, og det er også her Costa Ricas største nettverk av naturlige varme kilder befinner seg.

Ved ankomst får du lunsj, og så har du resten av dagen på egenhånd til å nyte fasilitetene på hotellet. Eller kanskje du har lyst til å ta et bad i de vulkanske varme kildene?

Middag på den nærliggende restauranten og overnatting.

Dag 2: La Fortuna / Området for vulkanen Arenal

Etter frokost kan du glede deg til noen uforglemmelige høydepunkter.

Denne morgenen får du nyte synet og lyden av regnskogen, og oppleve hvor fredelig den er når vi padler nedover elva Peñas Blancas. Kanskje vi får se ape, dovendyr, iguan, krokodille og mange tropiske fugler. Den profesjonelle flerspråklige guiden vil dele fakta og interessante forklaringer om plantene og dyrene vi ser underveis. Det er noe helt spesielt med å flyte stille nedover vakre Peñas Blancas midt i regnskogen uten motor. Du kommer tettere på alle inntrykkene, og kan stille padle og ta bilder. Ikke glem kameraet og kikkerten på denne utflukten!

Etter lunsj på en lokal restaurant i landsbyen Fortuna kan du gjøre deg klar til å utforske regnskogen fra toppen av trærne.

Hengebroene i Arenal ligger i et 2,5 kvadratkilometer stort reservat av urskog, og gir deg hele tre kilometer med gangsti gjennom regnskogen, så du kan oppleve den vakre naturen på en helt unik måte. Det er 15 broer, fra 5 til 100 meter lange. En av dem ligger på 45 meters høyde og gir deg 360° utsikt over den tropiske regnskogen. Hvis været er på din side vil du få en spektakulær utsikt mot vulkanen Arenal.

Nyt en rolig kveld med middag på den nærliggende restauranten og deretter overnatting.

Dag 3: La Fortuna / området ved vulkanen Arenal / San Jose

Om morgenen etter utsjekking drar vi ut på en to timers kjøretur til La Paz Waterfall Garden, som ligger i en privat park med et høydenivå fra 1300 til 1600 meter over havet. Det kan bli kjølig her ved overskyet vær.
Naturparken og dyrereservatet byr på frodig, tropisk regnskog, elver, spektakulære fossefall og mange trygge stier. I tillegg til en orkidéhage, er det en sommerfuglhage og en kolibrihage med 26 dokumenterte arter og håndmating av kolibri om morgenen og ettermiddagen. Av andre attraksjoner finnes det et lite serpentarium med slanger fra området, og en avdeling med ville dyr som jaguar, puma, ozelot, jaguarundi og margaykatt. Nyt lunsj på den nærliggende restauranten.

Om ettermiddagen drar vi videre til San José, hovedstaden i Costa Rica, der vi tilbringer natten. Resten av dagen på egenhånd.

Dag 4: San José/Avreise

Frokost på hotellet.

Merk at rekkefølgen på severdighetene kan variere.

Praktisk informasjon

Inkludert:

To overnattinger på Tabacón Thermal Resort & Spa (eller lignende) og én overnatting i San José inkludert frokost, all transport og aktiviteter som beskrevet, inngangsbilletter, 3 x lunsj, 2 x middag, engelskspråklig guide.

Ikke inkludert: middag på dag tre, drikke og tips

Merknader/krav:

 • Turen starter på dagen for ilandstigning i Puntarenas.

 • Denne turen passer ikke for gjester med begrenset mobilitet.

 • Hvis minimum antall deltakere ikke nås, forbeholder vi oss retten til å avlyse landeventyret inntil seks uker før avreise.