Bilde: Michael Bound Hurtigruten

Trygt og bærekraftig

Med utgangspunkt i 125 års erfaring med oppdagelsesreiser, vet vi hvordan vi skal ta vare på deg, og samtidig ta vare på dyrelivet og de avsidesliggende områdene du besøker sammen med oss. Hurtigruten er engasjert i å ta vare på miljøet, og vi var det første cruiserederiet som fjernet unødvendig engangsplast fra skipene og hotellene våre.

Les mer om bærekraft

En arv basert på ekspedisjonsreiser

Vi har vært i forkant av maritime ekspedisjoner siden 1893, og vi har flyttet grenser og reist til nye horisonter fra pol til pol. Denne historien er en del av vår DNA i alle våre ekspedisjonscruise i dag. Bli med oss på en sjøreise, og opplev å være en del av arven vår.

Les mer om Hurtigrutens historie

Bilde: Hurtigruten Museum
Bilde: Andrea Klaussner Hurtigruten

100 % autentisk

Essensen av et ekspedisjonscruise med Hurtigruten er ren, ufiltrert oppdagelse. Vi gir deg en dypere forståelse av naturen på sitt mest uberørte, og tar deg tett på sjeldent dyreliv og livet til lokalbefolkningen. Glem glorete underholdning. I stedet får du innsikt, inspirasjon og en takknemlighet for planeten vår i all dens prakt.

Les mer om autentiske opplever om bord

Teknologi for fremtiden

Hurtigruten har investert i topp moderne hybridmotorer for å tilby grønnere ekspedisjonsskip. De sofistikerte batterisystemene og andre innovative grønne teknologiløsninger er designet i samarbeid med Rolls Royce, og vil redusere drivstofforbruk og utslipp betydelig. MS Roald Amundsen er det første av disse banebrytende skipene som vil revolusjonere oppdagelser til sjøs.

Les mer om teknologi om bord

Bilde: Blueye Robotics
Bilde: Genna Roland Hurtigruten

Ekspedisjonsteamet

For en ekstraordinær ekspedisjonsopplevelse, trenger du ekstraordinær ekspertise. Ekspedisjonsteamet er sammensatt av moderne oppdagelsesreisende og førsteklasses foredragsholdere fra hele verden. Teamet er dedikert i å gjøre hvert ekspedisjonscruise trygt og bærekraftig, og vil også holde foredrag om en rekke temaer for å øke kunnskapen din om hvert landingssted og hver destinasjon vi besøker.

Les mer om ekspedisjonsteamet

Spennende destinasjoner

MS Roald Amundsen legger ut på fordypende ekspedisjoner verden over, fra det fjerne arktiske området ved Nordvestpassasjen ned til de store pingvinkoloniene i Antarktis. Mange av farvannene og landingsstedene du besøker er knapt bebodd av mennesker, så her får du et innblikk i sjeldent dyreliv og livene til de som bor i grenseområder.

Les mer om destinasjoner med MS Roald Amundsen

Bilde: Andrea Klaussner Hurtigruten